8.27.2009

hari ini

hari ini hujan dari sahur sampai la sekarang saya tak tau nak bt apa so saya bukak la blog,emeil, profil saya yang banyak tu saya ada friendster,myspace,facebook,tagget saya suka layari laman wab saya ada yahoo messenger kalau korang nak add la saya kat sana ini emeil saya norasyimah_mim@yahoo.com dan cristina_leveras@yahoo.com add la saya kata sanaprofil saya banyak saya pun x atau macam mana nak uruskan ari in hari malang saya saya jahun waktu angkat barnag berat sakit nya saya x atu la sbb kenapa saya in malang tol la sbb saya kurang tidor kot sebab tu saya terjatuh mungkin kot la waktu tu saya sedang sapu sampah dan saya letih kot sbb saya lapas sahur saya x tidor sampai ke malam dah saya cukup menangtuk munkin saya harus tidor kot. saya suka chat dan main game saya suka anime dan saya suka tgk di internet.

No comments:

Post a Comment


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.