12.01.2011

hello

Hello Assalamulaikum apa kabar semua follower Admin semua dah makan belum??? hari ni admin nak citer sikit pasal sesuatu pasal lelaki ciri ciri lelaki yang admin suka : 



  1. admin suka lelaki yang tak merokok 
  2. admin suka lelaki yang solat nak pandai baca Al-Quran
  3. admin nak kalau boleh lelaki tu berduit dan good looking ( tak kaya dan good looking pun tak apa asal hormat admin itu dah cukup.)
  4. admin nak lelaki tu hormat mak n ayah admin dan org tua  
dan admin akan setia pada dia hingga akhir nyawa admin 










Nota Tapak Kaki : admin nak lelaki tu setia pada admin tu dah cukup . ^_^


No comments:

Post a Comment


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.