6.01.2012

berlawan dengan hukum

korang dah tengok blog saya yang baru cantik tak?? 


sebenarnya saya tak suka warna pink(bencikannya)


apa apa pun saya tengah memguji minda saya supaya saya minat pada warna pink jadi saya pun tukarkan header,background serta warna tulisan ke warna pink.... so kalau menjadi saya akan kekalkan warna blog saya ni jadi komen la sikit tentang blog saya yang baru diedit itu 




2 comments:

  1. Saya rasa body post ni buat warna putih..atau pink muda gitu-gitu.baru sesuai kot..saya rasa laa.untuk menyerlahkan lagi kepink-annya..Hehe!

    #jalan -jalan sikit kejap..

    ReplyDelete


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.