6.06.2012

nak tahu x

nak tahu tak penglike status saya paling banyak ialah tekan sini nak tahu siapa dia lelaki atau perempuan just klik kat tekan sini jer malas nak post gambar dia... selain dia ada sorang lagi penglike saya yang agak banyak dia like  okay korang boleh ke tekan sini tuk tahu ttg dia adakah dia ni lelaki atau perempuan??? apa apa pun saya mmg sayang diaorang ni sbb meraka ialah penglike saya paling banyak diaorg ni selalu suka kat status saya so korang kalau nak like status saya add la saya kat fb tu ni linknya... norasyimah tuk add saya jadi kawan korang semua dan kita boleh bt perang like status kita sendiri :) bast tau main perang like status ni tau tambah kalau korang ada fb page mesti banyak like korang akan dapat tau..



Nota Tapak Kaki : jadilah penglike yang berjaya huhu


Sayang korang semua

No comments:

Post a Comment


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.