7.19.2012

BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H

ASSALAMULAIKUM, HELLO MY READERS

BEN ASHAARI



        hari ini Saya nak join segmen bloglist dari En Ban ..ni segmen ke 4 saya join 




Sebab apa korang wajib pilih blog saya 

  1. sebab saya akan buat kunjungan rasmi kat blog korang 
  2. bloh saya ni memang dikatakan cantik(perasan jap) 
  3. prinsip saya kalau "korang follow saya,saya akan follow awak bailk".
  4. pastikan tinggalkan jejak kat cbox saya 



Akhir kata SALAM RAMADHAN dari saya dan keluarga 

31 comments:

  1. Salam Ramadhan......
    Jom tukar link....
    Kamu dah masuk dalam bloglist saya dah... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  2. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://www.dieyaworld.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  3. Berminat nak tukar link tak??.....

    http://ohsenyum.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  4. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://akubencihitam.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  5. Anda berminat bertukar link dengan saya :)

    http://budakshumort.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  6. as salam...

    kita bertukar link nak tak? Selamat Berpuasa...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  7. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  8. Salam Ramadhan :)

    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  9. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?“

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  10. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    YES or NOT, please answer me HERE k! ^_~

    ReplyDelete
  11. Assalam, sudi tak tukar link dengan saya... hehehe

    http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  12. Ok, done letak link kamu... >.<

    ReplyDelete
  13. Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

    ReplyDelete
  14. Salam Ramadhan..

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://saljuhumairah.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  15. SALAM..
    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://maisarahmyblog.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    sy folo blog awk jugak :)

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum....

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  17. hi
    anda berminat utk menukar link bersama saya??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    tq :))

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum, maaf lambat invite..

    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum....

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    Blog Anda dah Ada Dalam Blogroll saya.:)

    Ini Blog saya yang lain

    ReplyDelete
  20. Ummi dah folo..Maaf ye, ummi baru nak jejak...Tenet problem.
    Ummi nak tanya, Sudikah bertukar link dgn ummi?Jawap k..hehe.
    Blog awak ummi dah msukkan dlm bloglist blog ummi:)
    Terima kasih ye..
    http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.