7.21.2012

lawak lawak

ASSALAMULAIKUM, HELLO MY READERS


MYSPACE : Kami musuh anda wahai Facebook!
TWITTER : Takpe Facebook, aku back-up kau..
GOOGLE : DIAMMM!! Aku ada semuanya.
MOZILA : Eh, tanpa aku, korang tidak boleh diakses.
IE : Wei Mozilla, sendrik mau ingat ha…gua kan ada..!
MOZILA : Lu pehal? Kacau line orang jer!
IE : Lu dulu la mamat, mengaku lu sorang jer boleh akses pada diaorang tadi!!
INTERNET : Sudah!!! … jangan gaduh-gaduh ! Kalau aku takde, korang lagi la takde..! Power tak aku?
FACEBOOK : Hmmm, akulah yang paling ramai di kunjungi. Jadi gua yang terbaekkkkk..!!!
YAHOO : Facebook, jangan riyak. Kalau aku takde, mana boleh buat email!
GOOGLE : Yahoo, Gua kan boleh buat email gak!
MAXIS, CELCOM, TMNET : (serentak) Ehem! Lu org ingat kami ni kayu?
TNB : Diamlah korang, nanti aku matikan elektrik.. baru korang tau siapa paling power
buahahaha xD

No comments:

Post a Comment


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.