7.08.2012

so sweet 2

ASSALAMULAIKUM, HELLO MY READERS



       (gambar hiasan)





Bastkan kalau ada boyfriend macam ni

bila la nak ada boyfriend??

nak jugak rasa macam mana bercinta??

Asyik, 

suka pada orang yang tak sukakan ku..

terasa kesunyian tanpa 

insan dihati dan disisi.. 

tanya sama hati bila la nak berteman ni, 

hati berkata aku sunyi tanpa teman tuk lepaskan rindu ini 

tanya sama rindu bila nak lepaskan rindu ini terhadap orang yang dicintainya??

jawab rindu aku sakit kerana rindu tu sakit. Sakit sehingga 

membelah dunia si pemilik rindu ini..

Dan..

Bila sampai masanya akan terbitlah cinta sembuhlah rindu dan

pulihlah 

hati yang sakit dan sunyi ini.....

setelah itu bahagialah 

pemilik cinta,hati dan rindu



2 comments:

  1. isy.. memang lah best kalau ada boypren gitu..
    Tapi dalam islam kan tak bagi peluk-peluk before kawen..
    Jadi, kalau nak macam tu, sila lah kawen:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la mesti kawin dulu baru boleh peluk

      Delete


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.