7.18.2012

UNDILAH CIK LYSSA

ASSALAMULAIKUM, HELLO MY READERS


Cara nak mengundi :


2. Tekan LOGIN di bahagian kanan PC anda .

3. Register terlebih dahulu !


4. Isi apa yang patut . Dan sila check email anda selepas registration successfully . Click Here yang Lyssa anak panahkan tu untuk activation link .



5. Kemudian , korang LOGIN balik menggunakan email yang korang register tadi tu .

6. Tekan nama "LYSSA" . Scroll down sampai bawah dan TEKAN VOTE !


** Mudah sahaja kan ? Lepas ni , setiap hari korang just LOGIN , and VOTE Lyssa taw ?


** Ehem . Ehemm . Bagi sesiapa yang yang buat entry pasal VOTE LYSSA ni , Lyssa akan buat satu entry untuk link-kan entry korang tu . Nak tak ? HEHE . Bolehlah orang lain ber-blogwalking ke blog korang jugak nanti . Tak nak tak pe . Tak kesah pun .  Bagi sesiapa yang dah siap entry tu , just send LINK ENTRY di ruangan comment yah .


=Kerjasama daripada anda amatlah Lyssa hargai= Sekain =)





Nota Tapak Kaki : Undilah Lyssa okay 

2 comments:

  1. dieya terjah blog kamu dari entri lyssa, dan follow kamu juga

    http://www.dieyaworld.com/2012/07/jom-rajinkan-diri-vote-lyssa.html

    jom nak hadiah dari dieya?
    http://www.dieyaworld.com/2012/07/dieya-nak-bagi-hadiah.html

    ReplyDelete
  2. sweet music
    banyak kenangan saye terkenang bila dengar lagu ini
    menusuk kalbu woo~
    vote vote!

    http://funnyzoneads.blogspot.com/2012/07/vote-for-up-trafic-n-win-rm300woaa-o.html

    singgah sini sambil follow u

    selamat menyambut bulan ramadan ^_^'

    ReplyDelete


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.