8.26.2012

raya part 1

ASSALAMULAIKUM, HELLO MY READERS

Lama tak update la blog ni dan bersawang labah labah black widow... Sebab apa tak berupade sebab sibuk beraya tapi maaf la pic raya tak ada la 
Sibuk dengan kerja rumah yang tak pernuh habis 
Malam raya tu punya banyak kerja tido pun pukul 4 pagi 
pastu bagun pagi raya sakit belakang sempai tak boleh bergerak 
sebab terlampau buat kerja rumah so terpaksa dihantar ke hospital lepas doktor scan tak ada apa apa cuma tulang belakang saya lari sikit so boleh balik cuma tak boleh buat kerja apa apa pun lepas tu tido jer la kat dalam bilik sampai orang datang pun tak boleh layan huhu sedihnya apa apa pun saya rasa puas sangat sebab rumah saya kemas dan cantik saya rasa yang usaha saya tak sia sia la lepas tu hari raya ke 2 saya pergi beraya kat rumah pakcik saya tapi malangnya tak boleh buat kerja lagi sebab mak saya tak bagi hmmmm Sambung 


No comments:

Post a Comment


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.