9.17.2012

Segmen : Jom Tingkatkan Follower Sampai Lebam

ASSALAMULAIKUM, HELLO MY READERS








segmen ke 12 saya join 

52 comments:

  1. Saya datang daripada Segmen : Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam.. Blogwalking merayau-rayau di sini..

    http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  2. hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)
    http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  3. hehe.. dari segmen yang sma..
    hehhe..saya follow awk..

    ples... help me.. http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/help-me-again-bloggers.html

    ReplyDelete
  4. Okey terima kasih awak, hekhek :) . Eh by the way seramai 156 orang peserta (*link ) telah dimasukkan . Rajin rajin blogwalking dan follow mollow ye kat blog peserta lain :) . Boleh rujuk tip tip di blog saya, hekhek .

    ReplyDelete
  5. hye, kite dr segmen yg same..dah folow awk =)

    http://janganhackakulagi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  6. salam singgah BW sini dari segmen yang sama. semoga sihat selalu

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  7. datang dari segmen yang sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  8. http://blogzorroxx.blogspot.com/2012/09/segmen-jum-tingkatkan-followers-sampai.html

    jum follow saya sampai lebam nak?

    ReplyDelete
  9. singgah sni smbl follow. jum follow sya pulak http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  10. yuhuuuuuuu! ada org tak? sy dtng dri segmen sama.follow awk terus neh :)

    http://heartylolipop.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  11. salam singgah dari segment sama:D jum follow2! btw, very nice blog tau:)

    http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  12. Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

    Ok, gtg! (┌'⌣')┌

    ReplyDelete
  13. comelnya blog kamuu... dah jatuh cinta ni... saya follow sini... ;)

    jom follow juga ^__^

    http://www.lawacollections.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  14. Follow sini dari segmen yang sama.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    Jemput Jom join GA ini
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    ReplyDelete
  15. asyik asyik orang dok cakap "dari segmen yang sama". saya pula nak cakap. saya dari planet yang sama,tengah follow anda. follow sini adek manis :)

    http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    LIKE PAGE FB SAYA SEKALI :)

    ReplyDelete
  16. jalan2 dr segmen yg sme n follow..jom singgah blog cik CM.. :')

    http://celotehcikcm.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  17. I'm done following you!
    follow me back ;)

    Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

    http://mieprosalahh.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  18. salam perkenalan. dtg blog awak, dari segmen yg sama, jom tingkatkan followers sampai lebam. jom singgah blog saya juga meh =)

    ReplyDelete
  19. salam perkenalan. dtg blog awak, dari segmen yg sama, jom tingkatkan followers sampai lebam. jom singgah blog saya juga meh =)

    ReplyDelete
  20. as-salam..
    datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    thanks
    raff

    ReplyDelete
  21. visit sini dari segment yg sama

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/09/segment-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    done FOLLOW here..jemput visit my blog jugak..hehe=p

    ReplyDelete
  22. Berdagang ke sini barang sebentar;`
    Singgah membaca & follow sekali`
    Salam Perkenalan ^_^
    Berlayar dari segmen yang sama:-

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  23. singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...

    dah pnah follow sini dah.. (n_n)

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  24. hai..datang dari segmen yang sama..sudah follow sini..sudi-sudi follow kembali..:)
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  25. Hai,
    Saya dari segmen yang sama,
    Saya followers anda yang ke-471
    Sila follow saya kembali disini -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  26. Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


    http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  27. dari segmen yg sama done follow sini...

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  28. Done Follow You . . .
    Kalau Sudi, Follow Me Back,Okay . . .

    http://charlieyblogoflife.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  29. sy pollow anda dr segmen merepekGILA. hit me back yaw

    ReplyDelete
  30. Salam, singgah sini dan saya follow juga. :)

    http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  31. Dari segmen yang sama ^^ #478
    Jom singgah tempat Khai :D

    http://www.khaiangel.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam-my.html

    ReplyDelete
  32. Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  33. miss z singgah sini..
    jemputlah ke blog :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com

    ReplyDelete
  34. yuhuuu !! datang dari segmen yang sama..

    kalau suka dengan blog yana boleh like FL Bloghouse page di facebook. tq !! =))

    ReplyDelete
  35. http://syahirahshahimi52.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
    done follow u,dun forget to follow me kalu sudi..=)

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^.
    datang ke sini untuk menjalankan tanggungjawab saya. Jangan segan atau malu untuk datang ke rumah saya ini..
    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    kalau sudi like page ini sekali ya.. Kereta berkuasa elektrik. dihasilkan oleh UTeM^_^. kerjasama amat diharapkan.
    http://www.facebook.com/PGMC.EVerGREEN.UTeM

    ReplyDelete
  37. Hey haii salam kenal, im anne
    saya datang dari segmen yang sama

    datang sini follow mollow blog kamu
    hope tak sombong sombong ya

    jom singgah ke blog saya pula

    http://annevyciousstory.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  38. Hai...

    Datang dan follow sini dari segmen yg sama. Salam perkenalan :)

    http://itmemawarputih.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  39. saya datang dari segmen yang sama dah follow sini if u free follow me k

    http://mselim3.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  40. Dr segmen sama, salam kenal
    Singgah & follow
    http://mcna-topupbisness.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
    http://www.jomsinggah.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  41. dari segmen sama + follow
    jom datang blog saya

    http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  42. datang dari segmen yang sama. follow here . jum ke blog saya dan be my follower :)

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  43. salam.. hye..
    dri segmen yg sme ^^
    done follow u..
    vsit my blog ea ^^
    klu sudi follow la skli hehe..

    ReplyDelete
  44. done follow u..jgn lupe singgah n follow me back.. :)

    http://ciknunaspecky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  45. Segmen dah tamat . Macam mana , follower naik tak ? :)

    ReplyDelete
  46. Salam, done follow you!!

    jom singgah ---> http://misskinuko.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    thanks for being my friend~

    ReplyDelete


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.