10.05.2012

SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog

ASSALAMULAIKUM, HELLO MY READERS



Kenapa saya berblog ni sebab bosan terlampau tetapi lama lama bertukar manjadi satu hobi yang menarik.
Macam mana saya boleh terjebak dalam dunia blog ni, pada asalnya suka suka je tetapi lama lama blog ni boleh mengutungkan dengan boleh buat duit.
Tujuan asal buat blog ialah suka suka je.
Menceritakan tentang kisah hidup saya dan apa yang saya lakukan saya suka promote barang dalam blog ini.
Siapakah idola saya dalam dunia blog ni ialah Abang Lokman(abang angkat saya) ke dua Kakak Anan(Kakak Angkat saya) dan Tunang saya (Muhammad Ramadhan Bin Abdullah @ Semual Fraser Nick )

29 comments:

  1. datang dari segmen sama.
    http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  2. dr segmen lyssa =)

    http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...singgah dari segmen Lyssa..follow sini..no.505
    Salam perkenalan...
    jemput singgah blog fendy...

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  4. Miss z singgah sini!!
    Jemput ke blog :D
    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  5. dari segmne yang same.. singgah cini..

    http://megatemy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  6. Join segmen yang sama http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  7. hey dr segmen yg sama..rajin singgah2 lar..:) :)http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen same..bw ~

    t-shirt I AM BLOGGER RM30 including postage
    http://sampaicucuratap.blogspot.com/2012/10/i-am-blogger-t-shirt-for-sale.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  10. Ramai dah join segmen ni....good luck...

    ReplyDelete
  11. Datang dari segmen sama . singgah lah blog saya lak !!

    http://nurfatinfarhanim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  12. Salam ziarah dari segmen Lyssa Faizureen

    ReplyDelete
  13. follow awak dari segmen Lyssa ^_^

    ReplyDelete
  14. Penduduk bumi datang menyerang . Singgah dari segmen yang sama ;)

    nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  15. Datang dengan rela hati membaca isi kandungan entri SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? di blog ini.. ;)

    Jemput melawat blog picisan E'raz : http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  16. singgah BW dari segmen yang sama ^^ happy blogwalking

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  17. Tuan tanah,maria datang melawat ni..jom singgah blog maria pulak..

    http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


    Tq

    ReplyDelete
  18. http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  19. hye tuan tanah , datang melawat, dari segmen yang sama . jom la p blog hamba ~ hihihi

    http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  20. singgah sini dari segmen yang sama . http://atirahhayati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html . kalau sudi , follow lah saya ye :D kunjungan anda keblog sy amat dihargai :) sorry kalau sy bw lewat . busy jugak kebelakangan ni . heee :D btw , blog awk ohsem gilaaaa! :)

    ReplyDelete
  21. saya dari segmen yang sama :) jangan sombong-sombong ya :)

    http://zaza96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  22. tinggal jejak

    http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/nama-dalam-phone-tu.html

    ReplyDelete
  23. dtg terjah dari segmen yg sama. ;)
    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  24. singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

    ReplyDelete
  25. salam.. hye..
    dri segmen yg sme..
    done follow u..
    vsit my blog ok.. ^^
    klu sudi follow la skli ek hehehe

    ReplyDelete
  26. hepi blogging sis :D

    http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  27. Join GIVEWAY nie wey. --> JOIN --> http://www.fizgraphic.com/2012/12/giveaway-for-followers.html Nak bagi hadiah 1 set DVD Top Secret Photoshop kat sapa yang bertuah tue. Hadiah len pown banyak jugak. Topup, kelendar lah, keychain lah, review blog lah. Mai join mai. Giveway dicetuskan atas kerjasama dari :

    1. FizGraphic[dot]com
    2. Blog azhafizah
    3. Dunia sebenar Shida
    4. Emas Putih[dot]Com

    ReplyDelete


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.