11.18.2012

BLOG BERUPDATE JUA

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PERMURAH LAGI MAHA PENYAYANG, ASSALAMULAIKUM HELLO



Maaf la fasal lama tak kemaskinikan blog ni sebab ada kenduri perkhawinan sepupu saya.Memang penat tapi seronok sebab boleh jumpa saudara jauh dan sepupu sepapat. Ni saya sertakan gambar sepupu saya yang khawin hari tu. Namanya Fatnin Sabrina umur dia ni 18 tuhun 3 tahun muda dari saya(malu saya )
Malangnya gambar suaminya yang juga sepupu saya tak ada la. Ada banyka pekara yang saya nak cerita tapi lain entry la
Saya ingin menucapkan selamat pada sepupu saya ni saya rasa yang saya ni dah tua sampai teman lelaki pun tak ada lagi.. Kalau dikutkan saya sepatutnya khawin dulu dari dia(sepupu saya) ni tapi dah jodoh nak buat macam  mana tapi kalau ada jodoh saya dengan lalaki  kat atas dunia ni saya akan khawin tapi kalau tak ada ada akan hmmm tak tahu la saya nak buat apa kalau saya tak ada jodoh ni apa apa pun jodoh tu rahasia Allah setiap manusia pasti ada jodohnya cuma tak sampai lagi...
Dah la saya sambung di entry yang lain okay
saya nak pergi basuh pinggan ^_^

No comments:

Post a Comment


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.