4.26.2013

Aku sakit aka demam

Yeah demam jua akhirnya dah 2 tahun tak demam... Aku tak pun pergi jumpa doktor sebab aku bencikan doktor wahai aku dulunya nak jadi doktor hehehee apa la aku ni dah la fasal demam sekarang ni aku kat rumah sepupu aku kat shah alam aku mai shah alam sebab pak cik aku sakit dia kena strok tahap 2 tapi esok dia boleh keluar dari hospital. Sepupu saya ni dia baru je dapat anak nama anak dia ni Fateema Ar Zaharah ada pic dia nanti saya upload kat sini dan hospital tempat pakcik saya dirawat dah lah saya pun dah menantuk sudah okay assalamulaikum dan selamat malam....... Love u all..  muahhhh
Fateema Ar Zahara


Hospital yang pakcik saya duduk

No comments:

Post a Comment


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.