7.09.2013

Penjelasan Puteri Awani

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PERMURAH LAGI MAHA PENYAYANG, ASSALAMULAIKUM HELLO



Semalam kecoh pasal satu video tue. Ada seorang remaja perempuan neh, budak sekolah lagi. Dorang cakap umur dia 15 tahun kot. Nama dia Puteri Awani. Dia ada upload satu video. Video pasal dia berjanji bagai dan declare yang dia dah couple seminggu. Video tersebut telah menjadi viral di facebook dan lain2 platform media sosial setelah dia sendiri memilih untuk sebarkan video tersebut di Youtube.

Dan macam biasalah, bila budak2 yang upload video cintan cintun bagai memang la jadi bahan troll dan kutukan berkumpulan di facebook neh.

Aku tak la kutuk2 dia. Simpati pun simpati gak sebab tengok dia kena kutuk. Tapi tak pula aku nak kondem sapa2 yang kutuk dia. Mungkin masing2 ada sebab tersendiri. Apa pun kat bawah neh penjelasan adik Puteri Awani.

Mungkin sesiapa yang berkenaan boleh baca dan fikirkan apa2 yang patut.

Apa yang Puteri kata :

Assalamualaikum , Mesti tengah panas dengan verita video Puteri kan ? Hmm , sebenarnya video tu di uploadkan lama dh tapi di privatekan dan video tu takdak sapa yg view. Memang niat taknak publickan tapi masa hangout last week ramai pulak yang nk view , Mulanya kami *saya dengan ery* terima komen yang baik baik daripada anda semua. Kami ingat benda ni akan okay, Puteri ada mintak nk private balik vid tu tapi ery tak kasi sbb dia kata semua orang suka dan dia nk download masuk note II dia. So tak jadik lah nk privatekan semula.




Kalau nak baca sepenuhnya boleh pergi ke : http://sozcyili.blogspot.com/2013/07/penjelasan-puteri-awani-isu-video.html


3 comments:


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.