7.06.2013

tips yang saya dapat

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PERMURAH LAGI MAHA PENYAYANG, ASSALAMULAIKUM HELLO

Tips Blog - Kalau tak ada entri baru nak buat, tak perlu buat entri MOHON MAAF atas sebab ini. Sepatutnya anda sudah sedia maklum dah, begitu juga pembaca blog anda. Jangan paksa diri untuk update blog. 

Lagipun, ia menampakkan kekurangan anda. Tulis bila ada idea, tulis ketika anda betul-betul ada benda nak share, jangan buang masa anda dan orang lain hanya nak baca entri MINTA MAAF atas SEBB BLOG ANDA TIADA ENTRI BARU.

Ada tak paper keluar berita - MAAF HARI INI TIADA BERITA atau tengok siaran tv - Maaf hari ini tiada rancangan untuk ditonton.

Kalau nak masukkan maaf tu, masukkan dalam entri yang memang ada isi kandungannya sebnar. 

Contoh:
Terbabit Kemalangan Kapal Terbang Kat Sydney ... haaa dalam entri tu leh la tulis permohonan maaf sbb dah lapan bulan tak update blog.

Jangan buat camni:
Sorry Blog Tak Update....
Dalam tu tulis perkataaan sorry tu sampai 24 kali ....hmm





tips ni saya dapat dari http://www.hasrulhassan.com/ dan banyak tips dia ang saya guna untuk blog saya...

No comments:

Post a Comment


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.