9.22.2013

SEGMEN BLOGLIST OKTOBER ZAMANI ABE & MENANG HADIAH MISTERI!

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PERMURAH LAGI MAHA PENYAYANG, ASSALAMULAIKUM HELLO



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat blogger semua. Kali ini Zam ingin menjemput anda untuk menyertai SEGMEN BLOGLIST OKTOBER ZAMANI ABE dan di dalam masa yang sama anda juga berpeluang MEMENANGI SATU HADIAH MISTERI dari Zam! Insya Allah segmen ini mampu memberikan manfaat kepada setiap blog yang mengambil bahagian :)

Zam akan memasukkan blog peserta ke dalam bloglist khas Zam di sepanjang bulan Oktober, & di penghujung bulan Zam akan memilih salah seorang peserta untuk menerima sebuah hadiah misteri dengan menggunakan Random.Org.

Segmen ini akan berlangsung mulai 23 September sehingga 27 September.

Syarat-syaratnya:
  1. Masukkan blog ZAMANI ABE ke dalam bloglist di blog anda (Penting).
  2. FOLLOW blog ZAMANI ABE.
  3. LIKE Page Abe Za In Da Blog Di FACEBOOK .
  4. Sediakan entri dengan tajuk SEGMEN BLOGLIST OKTOBER ZAMANI ABE & MENANG HADIAH MISTERI!  
  5. Copy kod di yang disediakan, paste kan di HTML entri anda, dan publish.
  6. Hantarkan link penyertaan anda di ruangan komen entri ini :)

  7. (kredit idea hasilkan segmen mudah dan pantas ini kepada Mialiana.Com)

18 comments:

  1. Salam Dik :) Thanks sb jadi yg terawal tau.. Appn, Zam dah sediakan coding, harap adik dapat copy coding tu dan gantikan semula yg adik dh hasilkan dlm entri ni. sorry td Zam xsempat sediakn coding tu sblm adik buat entri ni

    all the best ye dik ;)

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum...nora,

    selamat bersegmen ... zamani abe blogger terkenal tu.

    mselim3

    ReplyDelete
  3. jempot join http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/09/contest-teka-warna-baju-pengantin-by.html

    ReplyDelete
  4. tok tok tok...ketuk pintu...hi hi hi....kami dah datang ni.. tak sempat nak join segmen ni lah..huhu

    ReplyDelete
  5. assalam...salam perkenalan.. dari segmen yg sama
    http://zaralisha.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    gudluck

    ReplyDelete
  6. done follow #601

    dari segmen sama :)

    http://www.kanvasdakwat.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  7. salam. segmen yang sama http://jmbelog.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  8. Salam.. Selamat bersegmen... Blogwalking kat sini.. Hehe :D

    ReplyDelete
  9. Salam.. Selamat bersegmen... Blogwalking kat sini.. Hehe :D

    ReplyDelete
  10. Singgah dari segmen yang sama :)
    Gud Luck

    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    Cik Kumbang,
    (Blog & Graphic Designer)

    ReplyDelete
  11. jalan-jalan sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  12. salam,
    datang dari segmen zamani abe
    http://www.kisahsidairy.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html
    good luck and happy blogging..

    ReplyDelete
  13. ayu datang dari segmen yang sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen bloglist istimewa..boleh la join nanti...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera.. Eraz datang dari Segmen Zamani Abe & Menang Hadiah Bertuah.. Bergolek-golek ke sini sambil cuci mata..

    http://www.erazfadli.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  15. Jalan-jalan sini dari segmen yang sama :D
    http://shumie-dz.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum dan hai.. singgah sini dari segmen yang sama :) jalan jalan makan angin sini..

    http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.