4.07.2014

Allah depa buat lagi

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PERMURAH LAGI MAHA PENYAYANG, ASSALAMULAIKUM HELLO


Allah depa buat lagi kali ni kat Pool Jalan Ampang... Sorry kena cross sebab perempuan tu terlalu sexy... 
Allah dia buat lagi... Hari tu dah 6 orang meninggal dunia, sekarang nak buat lagi????. Kali ni berapa orang pulak yang akan meninggal
Allah kami memohon supaya party ni akan dibatalkan... Aminn
Sedarlah kapal terbang yang hilang pun tak jumpa lagi ni nak ada party macam ni dangan arak dan maksiat berleluasa.. Takut nanti Allah bagi bala lebih teruk dari apa yang kita lalui sekarang ni... Ni apa yang dikatakan kat situ" free flow of get naked punch for ladies 10-12m" pulak... Allah ya Allah


No comments:

Post a Comment


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.