4.13.2014

Islam Apakah ini

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PERMURAH LAGI MAHA PENYAYANG, ASSALAMULAIKUM HELLO

Apa dah jadi??? Apa dah jadi???
Dengan umat islam zaman sekarang???
Sapai nak dengar azan Subuh pun tak mau...
Siap pergi buat report polis lagi tu, apa nak jadi la dunia sekarang ni???




Tapi NS kagum dengan pak cik sorang ni dia berbangsa cina yang komen pada laporan yang dibuat oleh si Mohd Said Bin Mohamad Jaid tu dia kata 


Thank you Pak Cik kata macam tu respect betullah dengan pak cin sorang ni... Apa apa pun kita sebagai orang islam janganlah kata macam tu sebab itu satu dosa. Allah memanggil kita untuk sujud dan rukuk dan meminta apa yang kita inginkan. InsyaAllah allah akan perkenankan doa kita.. Solat jangan tinggal sebab itu wajib kita amalkan dan solat tu kan tiang agama, tiang rumah kita di syurga nanti.. 

Haraplah Pak Cik tu sedar cepat
Semoga Allah berikan pak cik tu hadiyah 
AMINNN 

#PRAYFORGAZA
#PRAYFORSYIRA
#PRAYFORMESIR
#PRAYFORMH370 


Wasalam dari saya 
NorasyimahSaifullahOfficialBlog  



No comments:

Post a Comment


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.