5.14.2014

Tak Tau

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PERMURAH LAGI MAHA PENYAYANG, ASSALAMULAIKUM HELLO

Tak tau nak update apa dah kepala pun dah pening ni.. Apa apa pun ada berita sedih yang NS nak kongsi... Hari tu kakak ipar NS mengandung NS dan keluarga gambira sangat dan bersyukur sebab NS nak jadi makcik , tapi berapa hari lepas NS dapat tahu yang dia keguguran sedih sangat tak dapat jadi makcik tapi tak apa tu bukan rezeki yang Allah tentukan untuk keluarga NS.. Jumaat nanti NS dan keluarga nak pergi tengok kakak ipar NS dekat rumah mak dia... Harap dia sabar dan tabah la apa yang terjadi pada dia...

6 comments:

  1. Kesiannya. Hurmm apapun ena doakan kakak NS bersabar. InsyaAllah, ada rezeki lagi. Sabar

    ReplyDelete
  2. takziah, ada hikmah d stp yg berlaku :)

    ReplyDelete
  3. salam takziah... sabar ya...

    thanks ya sudi join segmen nak url blog #4, blog anda telah disenaraikan di http://www.mialiana.com/2014/05/senarai-url-blog-4.html

    ReplyDelete
  4. husna singgah dari blog kak mia..:)

    ReplyDelete
  5. as salam. sedih abe kie mendengarnya tapi sbg insan biasa kita harus menerimanya dgn redha. ok, done follow here. no 648.tq

    ReplyDelete
  6. bersabar lah wahai hati..

    singgah dari blog syira lokman..:)

    ReplyDelete


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.