7.02.2014

Declaration War

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PERMURAH LAGI MAHA PENYAYANG, ASSALAMULAIKUM HELLO

Okay boleh tolong saya tak ni ada satu page yang hina islam saya dah suruh admin page tu delete page tu tapi dia kata tak nak so saya minta jasa baik para follower saya untuk report page tu

Ni page yang saya sebutkan

https://www.facebook.com/pages/Muhammad-King-of-Hentai-Ecchi-Harem/667951169925900?fref=nf

Sebab apa saya suruh report page tu disebabkan page timeline dia letak gambar macam ni



dan ini DP dia



Ini betul menghina kita orang islam tak habis habis diaorang ni menghina orang islam

Please i begging you the name of God please report this page
Please i need you now to report this page 

3 comments:


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.