9.15.2014

Cabaran : Liestar Award Part 3

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..

aku di tag olah http://fadzlinahamali.blogspot.com/


ini jawapan yang saya boleh bagi..

No 1 kaual anda jenia yang suka membaca anda akan baca berkaitan apa 

> agama dan berkaitan kiamat

No 2 waktu sekolah pegang jawatan apa best tak

> pengawas perpustakaan dan best boleh baca banyak buku

No 3 apa yang anda akan buat kalau crush depan mata

> maaf la saya ni tak crush dan tak pernah ada pun

No 4 waktu sukan sekolah jadi apa maskot atau jadi pompom girls

>pompom girl tu je yang boleh pun

No 5 kalau ada masalah pendam atau luah

> luah berlater sendiri hehe

No 6 siapa pelakon yang boleh buat anda cair

> senang cerita tak ada

No 7 blog @ v blog which one better

> vblog lagi baik sebab dia senang

No 8 pernah jatuh cinta sakit tak

>pernah dan perit sekali

No 9antara kawan atau sahabat yang mana satu okay

>sahabat setiap kali kita ada masalah

No 10 kata kata semangat yang sering anda guna setiap kali down

>okay okay don't give up okay your life is wonderful so dont be sad and be happy okay

Okay dah siap di jawab..


1 comment:

  1. Hehehe, ni kak. Saya nak bagi lg satu Liebster Awards. So, just make it 4 then.

    Check saja link blog saya... dan enjoy~

    http://serbaalah.blogspot.com/2014/09/boom-liebster-awards.html

    ReplyDelete


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.