9.16.2014

Cabaran Liestar Award part 4

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..

okay satu lagi tag yang aku dapat kali ini dari http://serbaalah.blogspot.com


No 1 apa erti kehidupan anda ??

> sempurna cukup serba serbi..

No 2 suka baca buku? buku jenis apa??

> ya.. tentang agama tetuama kiamat

No 3 apa hobi anda di masa lapang

> tulis blog buat auto postbaca manga dan tengok anime

No 4 apa impain anda

> kahwin dam mati di mekkah atau syahid

No 5 makanan kegemaran anda

> nasi goreng ayam

No 6 suka dengan lagiu genre apa

> islamik

No 7 apa yang anda lihat pada persekitaran anda

> persekitaran aku tenang dan damai dan jugak selamat


No 8 apa harapan anda tetap masyarkat masa kini

> saya tak tahu yang pasti malaysia masyarkatnya dah bertamadun kot

No 9 apa harapah anda nutuk malaysia

> agar menjadi negara maju

No 10 apa ketakutan anda

> ular sebab saya ni fobia dengan ular

No 11sertakan doa dan harapan anda di sini bagi doa panjang pun tak apa saya aminkan je

> Ya Allah Kau sembuhkan lah ayah ku ini dan berikan kesihatan untuk dia Ya Allah berikan kami kesabaran untuk hadapi cabaran ini kau jadikan impian aku satu kenyataan yang paling penting selamatkanlah ayah ku Ya Allah..

done untuk part ini nanti kalau ada lagi saya update lagi okay

2 comments:

  1. as salam. sy pernah 2x kena tag.....harap x kena lg. heheheh..abe kie follows your blog. no 684. tq

    ReplyDelete
  2. Amiin insya-Allah, semoga Allah kabulkan permintaan kak dan rahmati hidup kak selalu.

    http://serbaalah.blogspot.com/

    ReplyDelete


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.