9.10.2014

Iphone 6 dan iwatch

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..

Dulu pada tahun lepas aku ada la dengar tentang khabar angin tentang iphone 6 dan iwatch tu.. ingatkan khabar angin saja rupanya betul bukan cubaan pun nak memiliki iphone ni rasanya tak kot sebab aku ni bukan penggemar iphone setakat guna android cukup la tu pun lebih dari cukup kalau pandang orang bawah kita la.. dah selasa pakai android so kan tukar ke ios rasanya tak kot.. okay ini adalah rupa iphone 6 bagi yang tak tengok lagi la okay disertakan sekali dengan iwatch..


Okay yang besar tu iphone 6 yang kecik sikit tu iphone 6 plus.. sekali tengok macam Samsung punya smartphone la sebab butang kuasanya di bahagian tepi bukan di bahagian atas macam versi sebelum ini.. 


okay ini ialah iwatch pulak rekaannya berbentuk segi empat cantik dan agak kemas bagi aku la 



kilk semua gambar untuk tumbesaran 

walaupun aku tak suka jam berbentuk segi empat tapi yang ni paling awesome sekali sebab segi empatnya sangat cantik.... 





Okay gambar aku dapat dari Google dan Amanz 
( boleh layari laman wab diaorang di sini lahirnya sebuah cinta )
Kenapa aku kata yang di sini lahirnya sebuah cinta sebab di laman wab tu la saya jatuh cinta pada gajet...

Okay google pulak aku dapat dari sebuah laman wab ni http://mashable.com/


Okaylah dah azan subuh ni jom kita pergi solat subuh okay... tak sedar pun dah pukul 6.00 pagi banyak buat entry autopost.. dah tak boleh tido so buat la entri auto post kan..

Ini pendapat peribadi okay...

3 comments:

  1. Ena suka iphone... tak sabar nak grab satu.. heheh

    ReplyDelete
  2. Cantik...tapi tak mampu nak beli...mesti mahal sangat ni...

    ReplyDelete
  3. thanks share info

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.