10.31.2014

The Last : Naruto The Movie

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..

Okay bagi peminat Naruto macam aku ni memang akan sedih dan pastinya rabu minggu depan satu hari yang menyadihkan sebab minggu depan Naruto bagi manga akan ke chapter terakhir.. Dan ini membuatkan aku akan bersara dari dunia manga dan bagi dunia anime pulak aku akan bersara apabila Parasyte habis so Parasyte ni dah nak episode 5...



Ini ialah gambar poster The Last Naruto The Movie

Okay manga dia layng last akan keluar dan dengan kata yang akan ada dua chapter sekali gus best tapi sedih


Bagi anime pulak ini ialah



Ini Parasyte atau dalam bahasa Japan ialah  Kiseijuu: Sei no Kakuritsu 

Cerita ni bast dan seram 

1 comment:

  1. Blogwalking di sini..

    Dulu Papaglamz ingat lepas je kaguya mati, dunia aman, naruto n sasuke jd baik. Rupenye tidak.. Yang latest Papaglamz x bce lgi.. Huhuhu

    Jom singgah

    http://www.papaglamz.com/?m=0

    ReplyDelete


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.