12.30.2014

Perkahwinan Marian Rivera dan Dingdong Dantes

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..

#WiddengAndOfYear

Marian Rivera will wear a wedding gown by Michael Cinco in ecru French lace studded with Swarovski crystals and reportedly costing around P2 million.

The gown has an off-the-shoulder neckline with a cinched waist and a flowing ball gown skirt.

She will also wear a mother of pearl crown especially designed by Cinco and made in Lebanon, and a veil of scalloped tulle and lace.

Cinco, who is based in Dubai, is here in Manila to supervise the couple’s wedding day with its Spanish romance theme.


Baju pengantin yang dipakai oleh Marian Rivera cukup menawan hati cantik sangat nantikan gambar seterusnya yang tertiris di laman Facebook beliau..


Forever starts with you today ..... ❤ 12/30/14 ️ #dongyanwedding #DM123014

Marian Rivera and Dingdong Dantes






































Ini je yang saya boleh ambik pun ambik bebanyak nanti tak syok pulak kalau nak tengok lagi boleh pergi ke page Marian Rivera di

https://www.facebook.com/MarianRivera

Sama cantik sama padan dan yang penting aku memang minat dangan pasangan ni aku suka gandingan diaorang dalam Marimar dan Dangerous Love

...................................................................................................................................................................


1 comment:

  1. wah..mewahnya...zaza bkenan tgk bju purple tu..hehe..

    ReplyDelete


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.