1.16.2015

Segmen Bloglist Sakura Blog Qaseh Ku

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..



syarat2nya... simple je..

1) Follow blog Qaseh Ku
2) like page https://www.facebook.com/anizzadnan
(kalau tak nak like pun takpe)
3) tajuk entry "Segmen Bloglist Sakura Blog Qaseh Ku"
4) publish dan backlinkkan ke entry ini sahaja..tempat lain tak layan..hihi..

TAMAT bila dah sampai 100 blog taw.. 100 blog ini confirm masuk dalam bloglist anis oke..jom jom.. support anis.. boleh kita kenal2..senang anis nak bom komen blog korang semua :)

happy blogging !! 




8 comments:

  1. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah Abadan abada
    Selamat bersegmen semoga berjaya

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2015/01/segmen-bloglist-sakura-blog-qaseh-ku.html

    ReplyDelete
  2. terima kasih sudi join..senarai akan di update kemudian.. :)

    ReplyDelete
  3. knok..knok..BW dari segmen yang sama..
    Selamat bersegmen

    ReplyDelete
  4. saya dari segmen yang sama. saya singgah & follow yer.
    Please followback okey? :)
    http://www.rafzantomomi.com/2015/02/segmen-bloglist-sakura-blog-qaseh-ku.html

    ReplyDelete
  5. ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada juga buat segmen nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/01/segmen-bloglist-sakura-blog-qaseh-ku.html

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen..
    Singgah sini

    Belajar SEO

    Kain Cotton Cantik2

    Jemput Singgah yer..

    ReplyDelete
  7. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  8. Hai, blogwalking dari segmen yang sama..Jemput singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2015/01/segmen-bloglist-sakura-blog-qaseh-ku.html

    ReplyDelete


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.