2.08.2015

Percutian Bajet Ke Bukit Bendera

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..

Okay hari tu kan saya tak ada seminggu ada tak orang perasaan rasanya tak kot sebab saya bukan terkenal pun.. Okay dah dah hehe , ketiadaan saya seminggu tu saya pergi ke Pulau Pinang sebab ayah saya dirawat di sana.. Pergi Bukit Bendera pun bukan dirancang sangat pun rancang macam tu je dan terus pergi sebab kan saya dah ada dekat sana, kami pergi sehari sebelum saya dan saudara saya balik ke Kedah pergi sana memang best teruja sangat naik kerata api yang pihak Bukit Bendera sediakan.. Okay saya ada sediakan gambar percutian ni tengok gambar je la okay malas nak story panjang panjang

























Okay ini je la gambar yang boleh saya kongsikan je ada lagi tapi tak berapa menarik la
..

Pergi la melawat cantik tau tapi satu je yang kurang saya berkenan sebab dekat sana banyak anjing kurap yang menganggu..

2 comments:

  1. Wah... Cantik pemandangantu

    ReplyDelete
  2. bestnya...xpnh lg jejak sini.. dah lama dah xjalan2 mcm tu..entah bila la dpt merasa..hehe

    ReplyDelete


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.