2.09.2015

Review App : Mainichi App Untuk Belajar Bahasa Jepun Dengan Mudah.

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..

Okay seperti yang saya janjikan hari ni ada review tentang Mainichi.
Nak belajar bahasa Jepun dengan mudah so gunalah app ni tapi bukan untuk smartphone la dia untuk web yang akan dipasang selapas di muat turun.. Sorry to say la bukan app smart phone tapi untuk web.. App ni best saya dah banyak belajar pasal perkataan perkataan Jepun daripada saya tahu perkataan tu sampai saya tak tahu perkataan tu pun macam BUTA tu sebenarnya KHINZIR, bayangkan macam mana kita pergi ke Jepun lepas tu kita cakap "Ehh lelaki tu buta la" pastu orang kat situ memandang kita semacam je kan haha..

Okay App ni dah di review oleh Amanz.my.. Okay korang boleh pergi website diaorang untuk membaca review tu okay http://amanz.my/2015/02/mainichi/











Ini ialah antara perkataan Jepun yang anda boleh pelajarinya.. Dengan antaramuka yang simple dan mudah dibaca pasti anda boleh pelajari bahasa Jepun dengan mudah okay kalau berminat boleh ke

https://chrome.google.com/webstore/detail/mainichi/dfekdjmdikicceaiokcmmchenpilglhn

Dan memuat turunnya sekarang okay dan pelajari perkataan Jepun setiap kali anda tab baru pada Chrome

4 comments:

  1. wow!! boleh download ni.. Nak belajar bhs Jepun lebih mendalam lagi.. hehehehe

    ReplyDelete
  2. wahh..

    ada gak rupanya aplikasi macam nih. terbaiklah.

    ReplyDelete
  3. Menarik! Naruto pun terkejut nanti :)

    ReplyDelete
  4. Singgah sini
    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
    Jemput join segmen saya yg terbaru ni ye..

    Segmen Mencari Bloglist blogahbar

    Senarai Peserta

    Mari sama2 kita berblogwalking kenali rakan blogger anda..

    ReplyDelete


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.