2.22.2015

Review App : Youtube Adblock Mengblock Iklan Youtube

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..

Okay seperti yang saya janjikan hari tu, saya akan membuat review tentang Youtube adblock.. Mesti korang annoying bila korang buka youtube lepas tu ada iklan yang akan memganggu anda kan?? So ini ada satu app yang ada boleh gunakan untuk menyakat iklan itu. App tu bukan untuk smartphone tau sebab untuk smartphone tak jumpa lagi, app ni untuk web sahaja saya ulangi untuk web sahaja okay. App ni akan menyakat apa saja jenis iklan tak berbayar atau berbayar saya rasa untuk penggemar Youtube pasti akan suka akan App ni



Okay lakau berminat boleh pergi ke Adblock Youtube dan memasangnya


4 comments:

  1. Saya tak block iklan. Sebab di blog saya sendiri pun ada iklan. :)

    ReplyDelete
  2. membantu juga ni.. saya mmg kaki youtube dan iklan panjang2 ni sgt menganggu.

    salam singgah

    http://nikkhazami.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Yang tak suka iklan bolehlah guna apps ni

    ReplyDelete
  4. Thanks for sharinggg. Sgt mmbantuuu

    ReplyDelete


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.