4.04.2015

BloggerTalk : 10 Fakta Menarik Tentang Diri Saya

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..



Perbincangan dalan group Whatsapp dan segmen ni dah lama tak tahu la masih berlansung ke tidak.. Sorrylah memang sibuk kot bulan ni dan jarang pegang handphone pegang pyn waktu malam dah selasai kerja baru boleh mengadap blog dan yang lain lain..

Okay ini 10 fakta menarik tentang diri aku


1) Aku ni tak la boros sangat aku ni boleh dikatakan bukan kedekut tapi fikir duit yang ada tu simpan dan guna bila ada kecemasan je.. Aku ni bukan macam perempuan lain yang tengok ni nak tengok nu nak tak aku ni mak aku beli aku pakai dan ada la sehelai baju yang aku beli just sehalai sahaja yang aku beli selama aku hidup mak aku je yang beli aku terima je apa yang mak aku belikan pakai hinggan buruk dan buang atau bakar huhu..

2) Aku ni peminat Anime dan manga yang pasti aku ni dah besara dari dunia tu sebab mak kata yang nak kahwin kena stpo tengok anime n stop baca manga dan pekara nilah yang saya paling susah nak tinggal sekali pun mak kata macam tu hehe rasa macam ditarik satu dunia dalam hidup aku sedih kot.. Sakit tuhnya disini hehehehe

3) Aku ni tak memilih pun apa yang ada dekat mata aku aku sebat je tapi kena pasti yang tu aku punya la hehe keculi makan aku alahan dengan banyak benda tau dari seafood ke makanan yang aku sendiri tak boleh makan..

4) Aku ni tak suka drama melayu aku suka drama dari negara luar dan suka tengok movie dan mengkajinya apa yang ada dalam sesuatu drama dan movie tu..

5) ini fakta ke 5 yang menarik tentang diri aku

 Image result for call of duty advanced warfare





Ala setakat COC(Clash of Clan) tu apa la sangat Bukan setakat Call of Duty aku main banyak lagi game yang aku main dan sampai aku rasa muak dan aku bersara dari dunia game ni


6) Aku peminat lagu ni


lagu apakah ini?? Ini lagu Two Steps From Hell memang memjadi follower lagi ni 



7)Aku ni pencinta buku aku ni sememangnya nerd gamers aku tak macam perempuan lain okay yang suka novel yang merapu dan peraka peraka yang membosankan tapi yang penting aku pandai masak hehe 

8) Buku yang aku minat ialah bukan novel atau sewaktu denganya okay aku minat buka konperasi dan buku tentang ilmu macam macam jenis buku aku dah baca dan yang menarik sekali ialah tentang dajjal dan yakjuj makjuj huhu

9) -

10)- 

Sorry setakat 8 je yang boleh bagi 

2 comments:

  1. err... game sniper tak minat? hehehe

    ReplyDelete
  2. Haha gammers nihh. Boleh lah share dgn si husbandd

    ReplyDelete


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.