4.01.2015

Korang nak tahu saya edit blog saya kat siapa nantikan reviewnya okay

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..

Mula mula dah lama tak tulis entry, sebab memang sibuk, sibuk dengan apa?? Sibuk dengan GST la apa lagi pening kepala dengan GST ni.. Kalau turutkan hati la memang tak nak terlibat dengan GST ni rimas satu badan rasanya hehe okay berbalik pada tajuk asal saya tulis ni sebab nak buat review tentang siapakah geranganya yang telah menceroboh blog beta tapi atas arahan beta yang mengedit blog beta sekemas mungkin hehe namanya ialah Sheda Ucu memang cantiklah apa yang dia buat atas blog beta ni beta puas hati sangat dan harganya pun berpatutan dari apa yang beta harapkan hehehe

Beta ingat pada mulanya tak la secantik ini tapi sekali dia bagi kat blog beta ni beta rasa puas hari dengan header dan background dia mamang memenuhi citarasa beta hehe okaylah nak berkenalan dengan gerangan Sheda Ucu boleh ke blognya yang lawa tu shedaucu.com untuk tempahan okay



Ini gerangan Sheda Ucu tu cantik bukan


Dia ni bukan saja buat edit blog dia buat review prodak dan macam macam lagilah so apa tunggu lagi kalau nak blog secantik macam beta punya blog yang segan hubungi dia, dia akan layan anda dengan sopan santun dan baik InshaAllah




Sheda ambik gambar tak bagitahu sorry okay muahhhh sikit hehehe btw you are awesome hehe

2 comments:

  1. Boleh nanti2 kak ekin usha la mana ttaw nk guna khidmat dia hihihi

    ReplyDelete
  2. Rajinnyaaa. Untunglah sape tu hihi. Gst mmg mnyusahkan betul kan?

    ReplyDelete


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.