4.03.2015

Nak review pasai sorang blogger ni.. Siapakah gerangan blogger tu??

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..

Okay macam Beta janjikan Beta akan merivew pasal siapa lagi kalau bukan bff Beta Zaza namanya dia ni memang comel sangat dan suka kucing macam Beta Beta dulu ada kucing tapi diculik oleh mangkok mana pun tak tahu la hehe, Beta memang murka dan bermuram durja atas kehilangan kucing Beta..

Berbalik pada review yang Beta nak tulis ni, Cik Zaza kita ni memang seorang blogger yang berjaya dimata Beta dia memang cantik dan anggun orangnya bujang lagi.. Blogger Zaza ni jugak meminati kucing yang diberi nama Luna dan Asheera Beta tak pernah ketemu denagn Zaza ni dan teringin dihati hendak ketemu dangan pemilik blog zazazehra.com ni dan dia telah memberi Beta keizian untuk celok gambar dia yang cun melecun tu hahah nanti dulu gambar akan di letak jap lagi okay yang paling Beta rasa kagum dengan Zaza ni sebab dia baik hati pemurah dan paling ketara dia suka kucing sama macam Beta huhu

Yang ni gambar pemilik zazazehra.com





Dia ni ada perniagaan sendiri tau boleh ke instagram dia dan tengoklah kalau ada yang berkenan huhu..

  

Dia ni jugak seorang designer okay dia buat kad perkahwinan dan kad bisnes okay kalau nak boleh ke Facebook beliau dan menempahnya okay hehe



Ini antara hasil air tangan beliau yang Beta suka



Ini antara kad bisnes yang dia buat huhu cantik bukan


okaylah ada lagi 3 review nak buat tak sempatlah nak baca manga malam ni huhuhu






1 comment:

  1. wahhh...heheeh...tq so much review...tunggu zaza pulak ya..insyaallah =)

    ReplyDelete


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.