4.03.2015

Nak review pasai sorang blogger ni.. Siapakah gerangan blogger tu??

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..

Okay pasti semua sedia maklum tentang seorang blogger ni dia ni yang Beta rasa memang bagus tentang dia ialah namanya Himawari Beta tahu yang Himawari ni bermaksud Bunga Matahari dalam bahasa Jepun seperti wajahnya yang bersinar bagai matahari di ufuk timur hehe Beta harus guna ayat yang agak jangal Beta guna sebab dia ni seorang novelis yang agak terkenal huhuh... Nilam Himawari itu blogger yang Beta maksudkan blogger yang meningkat naik sebab novelnya akan diadaptasi ke drama wahhhhhhhhhhhhhh Beta ucapkan tahniah kan adik Nilam kita ni.. Kenapa adik?? sebab Beta lagi tua dari dia hehe..

nak tahu wajah dia macam mana ni wajah dia



Ini la gambar empunya nama Nilam Himawari huhu cantik bukan dia bukan saja blogger dan novelis dia ni jugak model sambilan yang baru sahaja Beta tahu yang dia ni model heheh lambat tangkap huhu



Blogger ni pernah masuk surat akbar yang mana Beta tak tahu la huhu..

Apa yang pasti dia ni jugak ada bisnes dia sendiri just look in her Instagram and har Facebook

dia jual apa just look her Instagram and her Facebook...

ini link blog dia nilamhimawari.blogspot.com

okaylah Nilam memang awesome and cool person for me and hope her novel succeed okay dear..
 
Dia ni pencinta pink

Okay ada 2 lagi review dan satu BloggerTalk 10 fakta menarik tentang diri sendiri jenuh la perah otak Beta ni nak buat bloggertalk huhuhu



3 comments:

  1. Ollooooo terharu nil.. Terlalu over ni pasal nil.. Alahai nil biasa2 ja.. Hihik penat sis menaip.. Love u sis... Tengs tauu . muachh

    ReplyDelete
  2. Nilam memang seorang yang sangat cantik dan comel.. hehehe nice to know her

    ReplyDelete


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.