4.04.2015

Nak review pasai sorang blogger ni.. Siapakah gerangan blogger tu??

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..

Okay yang review yang last okay yang Beta buat.. Beta berkongsi minat dengan blogger ni tau dak minat cerita seram huhuhu.. Beta dari kecik kot minat cerita seram ni, first time i open her blog and read her entry i know that her interests horror stories like me, the best think she likes talking about the demon in her blog.. Tua yang beta suka tu Beta jumpa blog dia ni waktu Beta buat carian di Google yang pasal blog cerita hantu dan muncullah blog Suria Lekatlekit, haaaaaaa tu la mana blogger yang Beta nak bagitahu tu Suria Lekatlekit Beta panggil dia kak Suria... Kenapa akak sebab dia lagi tua dari Beta huhu dia ni dah berkahwin dan mempunyai anak yang comel dan cantik




Nak tengok gambar dia kalau nak follow dia kat instagram okay je go a had




Okay pada mulanya ingat blogger ni seorang lelaki tapi bila tengak profile Facebook dia dia perempuan yang sudah berkahwin dan mempunyai anak huhuhu sorry okay hehe


Dia ni pun seorang review yang orang kenal dia ni seorang yang pasti boleh buat BFF dengan mudah dan dia ni sangat mudah didekati..


Ini link blog dia kalau ada masa boleh la pergi baca cerita seram dia tu lekatlekitgurl


Sekarang ada BloggerTalk pulak nak kena buat huhu

2 comments:

  1. terima kasih kerana sudi menyeramkan blog dengan cerita akak yang seram ni katanya...hahahaha

    ReplyDelete
  2. Haha trsangat lah seram kpd si blogger..

    ReplyDelete


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.