4.03.2015

Nak review pasai sorang blogger ni.. Siapakah gerangan blogger tu??

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..

Okay Blogger seterusnya ni Beta kenal dari TV waktu tu berlangsungnya SBB(Sepetang Bersama Blogger) tak salahnya kot.. Tengok dia ni dalam salah satu rancangan TV 9 tak ingat dah rancangan apa.. Siapa lagi kalau bukan si cantik manis Ina Ainaa namanya cantik orangnya pun cantik huhu nanti Beta kongsikan gambar dia.. Dia ni blogger review yang terkenal dia review apa dia review prodak, tampat makan yang best sebab dia pun seorang food review tengok dalam blog dia di inaainaa.com..

Bagaimanakah rupa gerangan wajah blogger comel ni



Cantik kan huhu memang lawa la dia kan


Macam macam jenis makanan yang dia review sedap sedap pulak tu macam gambar ni

"Kat pasar malam tadi rasa nak beli itu ini. Last2 bila dah beli, baru je nak perabiskan Nasi Ayam Madu ni sebab tadi dah kekenyangan makan benda lain. Ayam je habis, nasi je tak. Kah! 
#inaainaadotcom 
#ena 
#blogger 
#foodhunter 
#foodporn 
#nasiayammadu
#inderamahkota5
#kuantan 
#pasarmalam"

Ni kegemaran Beta ni sedap wooo
dan

"Breakfast tadi. Bubur Nasi or Nasi Air with Teh O suam. Alas perut sebelum ke lecture seterusnya. Not bad juga rasa bubur nasi ni.

#inaainaadotcom 
#ena 
#blogger 
#foodhunter 
#foodporn 
#foodporridge
#cafekulliyyahofmedicine
#iium
#kuantan"

"Baru2 ni datang Banting, ena makan lagi sekali kat Lee's Cocoa. Kali ni ena try Chocolate Waffle pula. Gabungan chocolate + waffle + kiwi & strawberry ni memang terbaiklah. Sedapp yang amat sgt. Ena pula memang seorang penggemar chocolate. Layannn. 
#inaainaadotcom 
#ena 
#blogger 
#foodhunter 
#foodporn 
#leescocoa
#chocolover
#waffle
#banting"

Wooo sedap kan ini pulak prodak yang dia review



Dan banyak lagi dia blognya okay hehe

Dia jugak suka warna pink kalau masuk ke blog dia pasti anda akan melihat warna pink dari header n backgroundnya cantik blog dia macam blog Nilam Himawari..


Okaylah ada lagi blogger nak review sorang lagi yang mempunyai minat yang sama dengan Beta
dan ada BloggerTalk untuk di buat perah otak lagi jawabnya Beta ni..

2 comments:

  1. mak aii.. menyelerakan gambo makanannnya tuu

    ReplyDelete
  2. Si blogger cantik plus plak dgn gmbr gmbr makanan makanan yg trancamm gituu. Hihi

    ReplyDelete


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.