4.25.2015

Sakura Candy Extract Sakura Japan Menjaga Dalaman Wanita

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..



BEUCURE SAKURA CANDY

Price :RM150 SM, RM160 SS
Brunei : RM200
FREE POSTAGE, FREE COD area KL


SMS/Whatsapp  hantar ke 0179003962 
nak harga agen/stokis? hubungi kami :) 


*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Adakah anda antara golongan ini??

✔ Wanita Berkahwin
✔ Wanita Berpantang
✔ Wanita yang punyai anak
✔ Wanita yang punyai suami

Haa, Sakura Candy ni memang dicipta khas untuk wanita-wanita diatas. Khusus bukan sahaja cantik luar tau, dalaman pun macam anak dara 17tahun. Cik Abang terkejut nanti bila tengok perubahan. :)









Dengan setiap Kotak Beucure Sakura Candy, mampu memberikan 

✔Kulit cerah pinkish 4 hari je
✔Merapatkan miss V mcm anak dara 17tahun
✔Menambahkan keinginan tutttt!! 
✔Kulit lembut macam baby 
✔Tinggi antioksida(Menggunakan extrak Sakura Japan high standard) 
✔Membentuk body 
✔Bertenaga.Jaga waktu tidur kita. 
✔Pemadam parut 
✔Cegah dan hapuskan jerawat,jeragat..




Cara Makan Sakura Candy ni senang aje,

1) Koyak sachet
2) Kemam terus bawah lidah

Kenapa Sakura Candy 4 hari je dah nampak kesan? Cepat gila!
-Kerana bila anda kemam aje, terus masuk saluran darah!
-Dari saluran darah terus ke kulit dan "dalaman wanita" anda!

*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
Kenapa bawah lidah? Sebab bawah lidah lebih cepat menyerap khasiat Sakura Candy ke dalam badan. Jadi lebih cepat nampak kesan dia betul tak? :)

Lebih elok kalau ambik satu sachet waktu pagi sebelum breakfast, dan satu sachet sebelum tidur malam. Waktu terbaik ketika perut kosong. Senang cerita letak tepi katil, bangun tido kemam Sakura Candy, nak tido malam kemam dulu baru tido.. hehe


Kandungan Beucure Sakura Candy ni:

Bahan-bahan ni memang kualiti terbaik dan terbukti untuk jadikan kulit Cerah Merah Jambu tau! Bahan-bahan ni agak mahal dipasaran tapi sangat menjadi dan kesan terbaik!! :)

Sakura Extract
Snow Lotus
Pamogrenate
Collagen
Vitamin C
Maltodextrin
Sucralose

*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
Halal dan lulus KKM ke?

Jangan risau, Beucure Sakura Candy halal dimakan kerana diperbuat oleh kilang bumiputra Muslim dan kilang tu berstatus GMP Halal. KKM pun dah dapat nombor rujukan dari mereka. Jadi kemam Sakura Candy tanpa was-was ye! 





*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers


Soalan Lazim biasa ditanya :
1) Berapa Harga Beucure Sakura Candy?
-Harga sangat berpatutan sesuai dengan Kualiti dan kesan cerah merah jambu. Harga RM150 (sm), RM160 (ss). Free postage. 

2) Kandungan kat dalam berapa?
-Ada 30 sachet khas untuk 30hari guna. Satu sachet ada 2gram Sakura Flakes. Rasanya adalah rasa sakura iaitu seperti makan gula-gula masam manis. Sedap!

3) Bila masa terbaik untuk ambil Sakura Candy ni?
sejam sebelum sarapan, malam – sebelum tidur (dengan andaian anda makan malam selewatnya 3 jam sebelum tidur agar zat aktif produk dapat diserap sistem pencernaan tanpa gangguan dari makanan2 yang belum dihadam). Utk kesan optimum, ambil semasa perut kosong. 

Minum air masak at least 2 liter sehari untuk melancarkan pembuangan toksin dan membolehkan nutrien diserap secara optimum oleh sistem dalaman badan.

4) Boleh ke diambil ketika haid/period?Boleh diambil ketika haid, ia membantu mengurangi senggugut, melaraskan kitaran hormon (bagi mereka yang hanya sesekali datang haid dalam beberapa bulan) juga melambatkan monopouse. 
5) Wanita mengandung boleh makan Sakura Candy?
Boleh ambil tapi tidak digalakkan. Lebih elok diambil selepas anda bersalin / dalam pantang.

6) Wanita berpantang selepas bersalin boleh ambil?Boleh tetapi disarakankan diambil selepas 60 hari bersalin iaitu semasa badan sudah berada dalam keadaan yg stabil. Pengambilan dalam kadar minima sahaja sudah mencukupi, iaitu 1 pagi dan 1 malam. Ia membantu mempercepatkan proses pemulihan luka selepas bersalin, mengeluarkan sisa darah nifas, memperbaiki rahim pada kedudukan asal dan mengetatkan semula vagina selain menambahkan susu ibu dan memberi tenaga.
7Lelaki boleh amalkan Sakura Candy?
BOLEH! Ia membantu mengimbangi hormon kelelakian anda selain menjauhi kanser prostat, di mana dengan pengambilan Sakura Candy ia mampu merencatkan kanser tersebut selain menguatkan sistem perkumuhan (buah pinggang) anda.
 

8) Boleh ke ambil Sakura Candy bersama ubat lain? Contoh saya ambil ubat hospital dan juga supplement dari produk yang lain.
Ya boleh ! Tapi dinasihatkan untuk 
jarakkan waktu pengambilan sekurang2nya 1 jam sebelum mengambil produk lain.

9) Berapa lama baru boleh nampak kesan lepas ambil Sakura Candy?
Semua orang nak kesan yang cepat dan pantas kan. Secara umum nya kesan bergantung pada badan masing-masing dan berbeza bagi setiap individu. Kesan boleh dilihat seawal 7 hari - 3 bulan paling lewat penggunaan. Seeloknya guna Sakura Candy ini selama 3 bulan berturut-turut untuk kesan yang optimum.

10) Adakah ianya akan menyebabkan buncit?
Untuk makluman, produk ini mempunyai ramuan untuk mengempiskan perut. Oleh itu, ia secara tidak langsung juga membantu menyelesaikan masalah buncit yang dihidapi.
11) Bagaimana pula kekerapan membuang air kecil dan besar? Adakah ia normal?
Ya, ia adalah normal kerana ia adalah sebahagian daripada proses pembuangan toksin-toksin/lendir-lendir di dalam badan.

12) Siapa yang sesuai untuk guna produk ini?
Lelaki dan wanita boleh guna produk ini. Untuk remaja seeloknya umur 15 tahun ke atas dah boleh guna Sakura Candy

*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
TESTIMONI:
*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers


*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers


*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers


*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers


*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers







SMS/Whatsapp  hantar ke 0179003962
nak harga agen/stokis? hubungi kami :)
COD area klang valley, KL, PJ, CHERAS, AMPANG,
PUCHONG, SELAYANG, GOMBAK, dan SHAH ALAM.
Poslaju ke Tempat Lain

DIJAMIN ORIGINAL KERANA KAMI SEDIA MENGHANTAR SERTA MEMBUAT BAYARAN MASA TERIMA BARANG

No comments:

Post a Comment


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.