5.19.2015

nampaknya kana

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..

Huhu laptop yang Mizz guna tu dah tak boleh pakai dah totel rosak dan mak abah Mizz dah bagi kata putus yang Mizz kena tunggu adik Mizz tu balik pastu suruh dia tengokkan arghhhh tekanan sebab laptop tu dah lama dah 7 tahun kot rasanya dah banyak fungsi dia yang banyak rosak dan tak boleh guna dah lagi harapan Mizz ni supaya mak n abah Mizz ni bagi Mizz beli laptop baru bukanlah baru sangat 2hand pun jadilah huhuh ingat nak dapat laptop baru teringin sangat sangat sebab nak update blog senang nak buat review senang nak nak tulis pasal ads pun senang susah la kalau tak ada laptop ni nak blogwalking pun susah nak komen kat blog orang pun susah hmmmmm harap laptop lama ni kembali berfungsi dengan baik  dan harap adik Mizz dapat perbaikinya..

No comments:

Post a Comment


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.