5.12.2015

Saya Rasa Saya Perlukan???

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..

Mizz rasa kan Mizz perlukan sebuah laptop yang baru untuk mengantikan yang lama ini sebab yang lama ni dah uzur dan selalu buat hal sampai kadang kadang rasa macam nak hempuk je laptop ni sebab selalu kalau panas je padam dan apa yang paling geramnya ialah tak boleh langsung tengok video kalau tengok je dia akan padam dan yang buat hati ni tambah sakit kalau buka balik selalu tak boleh pastu bila download apa apa pun macam movie ke game ke memang tak boleh buka tu yang sakit sangat hati ni almaklum la laptop ni dak 6 tahun digunakan sampai ke tangan Mizz ni pun dah 3 hand.. Dah hampai 2 tahun Mizz guna laptop ni rasa nak beli baru tapi tak ada duit dan laptop pun mahal harganya kalau kalaulah ada yang nak sponser pun apa salahnya boleh buat review tentang laptop yang Mizz guna huhu.. Mizz tak kesah sangat pun kalau laptop tu 2 hand sekalipun asal dalam keadaan baik dan tak menyakitkan hati Mizz tak apa la Mizz boleh terima sebab Mizz ni tak la memilih pun asal ada dan boleh berfungsi dengan baik tu dah cukup bagi Mizz 

Image result for laptop acer aspire 4552

Ni la laptop yang Mizz pakai sekarang ni

Kalau boleh nak notbook pun jadilah sebab boleh tengok video tu cukuplah..

2 comments:

  1. in sha Allah ade rezeki beli yg baru :)

    ReplyDelete
  2. Letakkan keazaman yang tinggi untuk mendapatkannya, insya-Allah dengan usaha pasti akan berjaya.

    ReplyDelete


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.