6.23.2015

JOM BELI ATAU BUAT TEMPAHAN SERUNDING MURAH

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..

Alhamdulillah kali ni Mizz nak buat review percuma hehe buat amal sikit.. Okay kali ni review pasal akak ni yang memjual serunding Mizz tengok sedap serunding ni dah la murah.. Sedap serunding ni jika makan dengan nasi panas dan jugak waktu raya nanti boleh makan dengan lemang dan ketupat.. tak tahu nak tempah atau beli kat mana mai sini Mizz cerita sikit korang boleh ke blog dia nanti Mizz habaq apa mana blog dan facebook dia okayy





Tu dia karipap serunding dia sedap tu kalau makan waktu buka puasa kan kan kan



Tu sebesen serunding dia sedap tu meleleh ayaq liur kot



Tu dia pelbagai aneka serunding ada serunding ayam ada serunding daging ada serunding ikan pun ada wahh ni pastu sedap



Wahhh sedapnya tengok



Popia serunding pun ada pasti sedap kalau makan waktu berbuka pastu sambung lepas tarawih



Sedapnyaaaaa



Ni boleh buat kuih raya tuk jamu orang datang ni pasti sedap kan..

Antara prodak serunding yang akak tu jual ialah :

Serunding daging tempatan 250g RM 18
Serunding Ayam 250g RM 18
Serunding ikan 250g RM 12
Mini karipap RM 32 sekilo
Mini Popia RM 32 sekilo


Okay nak dapat kan mana serunding sedap lagi murah ni.. Korang boleh dapatkan di

Ini blog dia : http://aliaharyanie.blogspot.com/

Dan Facebook dia :  FB/Alla Haryani


Sama sama kita mambantu ibu berdikari ni tuk menyara diri dan anak anaknya..



3 comments:

  1. terima kasih sudi mempromosikan jualan kak Alia Haryanie. Moga Allah membalasa jasa baik awak dengan berlipat kali ganda lagi

    ReplyDelete
  2. Mak aihhh... dahlah baru je nak start puasa utk hari ni, awal dok awal dah tersaji ngan entry makanan ni. Karipap kecik tuuu... my favourite tu noraaa... Hahaha... Sabar, Sofia. Sabar. Nak berbuka karang gi cari kuih tu. Btw, singgah sini berbw dan follow blog Nora dari grup Sbians member. If sudi, follow la me back. Eheh! ^_~

    ReplyDelete


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.