8.20.2015

KENAPA CIKGU CIKGU AKU TAK HENASOME MACAM NI DULU

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..

*Sits in the front row, takes notebook out, and nibbles on pen*

Handsome hatta pakai baju biasa je kot

*Raises hand*

Aku bukan tengok cikgu tu sangat pun yang aku tengok smartphone murid murid tu i phone kot btw memang handsome cikgi diaorang ni huhuh

*Begs to be called on*

Handsome cikgu ni tapi aku tengok macam dah kahwin cikgu ni sebab ada cincin kat jadi manis dia

*Drops pencil*

cikgu ni memang dan sememnagnya handsome tapi bertatu tapi yang eloknya dah berjanggut tu yang Mizz suka

Embedded image permalink

Cikgu ni damn handsome macam pelakon kot huntung la

*Sees you after class*

Cikgu berjanggut lagi handsome buat aku cair

*Works HARD for extra credit*

Yang ni no komen sebab he make me like aiskrim yang dah cair


*Prays for detention*

Yang ni mungkin jensi yang aku suka sebab tak bertatu n berjanggut



*Asks for some one-on-one attention*


*Solves problem*


*Completes assignment*


*Focuses*

*Tries*


*Transfers schools*

*Follows directions*

*Gets caught cheating*

*Takes notes*

*Listens...deeply*







Embedded image permalink

Embedded image permalink




Kalau macam ni punya cikgu aku pun nak p sekolah balik kot


Credit BF







No comments:

Post a Comment


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.