8.03.2015

REVIEW HOTEL GRAND ALORA

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..



First sekali yang Mizz tak puas hati dengan Grand Alora hotel yang bertaraf 4 bintang ni sebab surau wanita dia yang sempit hanya boleh solat 4 ke 5 orang saja.. Surau lelaki belakang surau wanita, sepatutnya surau lelaki di hadapan dan surau wanita di belakang itu baru betul, surau kecil dari tandas yang serba canggih hotelnya tu dengan tong sampah yang auto ruang besar dan apa yang Mizz boleh kata cantik la tandas dia tu.. Okay okay dah tentang tandas dan surau dia

Pasal makan dia mak Mizz kata yang makanan dia tak berapa sedap dan menhidangkan makanan yang agak sikit untuk sebuah majlis perkahwinan/sambutan hari raya puasa..

Berikut entry bergambar



Bedroom dia memang cantik dan kemas selasa untuk sesiapa yang inginkan ketenangan



Bilik airnya cantik dan luas


Akhir sekali boleh dikatakan Grand Alora Hotel ni memag hotel yang mewah dan cantik tapi bab makanan dan tempat solat tu yang tak puas hati.. Kalau makanan dia sadap dan kemudahan surau dia baik mungkin dia akan memjadi holet yang paling sempurna yang pernah Mizz pergi


Mizz bagi 2/5 bintang kat hotel ni sebab hotel ni gah dan cantik bagi Mizz.




2 comments:

  1. grand alora ni kat mana ye. sbb mcm pernah pergi. boleh x xigt..hehe

    ReplyDelete


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.