4.25.2015

Sakura Candy Extract Sakura Japan Menjaga Dalaman Wanita

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..



BEUCURE SAKURA CANDY

Price :RM150 SM, RM160 SS
Brunei : RM200
FREE POSTAGE, FREE COD area KL


SMS/Whatsapp  hantar ke 0179003962 
nak harga agen/stokis? hubungi kami :) 


*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Adakah anda antara golongan ini??

✔ Wanita Berkahwin
✔ Wanita Berpantang
✔ Wanita yang punyai anak
✔ Wanita yang punyai suami

Haa, Sakura Candy ni memang dicipta khas untuk wanita-wanita diatas. Khusus bukan sahaja cantik luar tau, dalaman pun macam anak dara 17tahun. Cik Abang terkejut nanti bila tengok perubahan. :)









Dengan setiap Kotak Beucure Sakura Candy, mampu memberikan 

✔Kulit cerah pinkish 4 hari je
✔Merapatkan miss V mcm anak dara 17tahun
✔Menambahkan keinginan tutttt!! 
✔Kulit lembut macam baby 
✔Tinggi antioksida(Menggunakan extrak Sakura Japan high standard) 
✔Membentuk body 
✔Bertenaga.Jaga waktu tidur kita. 
✔Pemadam parut 
✔Cegah dan hapuskan jerawat,jeragat..




Cara Makan Sakura Candy ni senang aje,

1) Koyak sachet
2) Kemam terus bawah lidah

Kenapa Sakura Candy 4 hari je dah nampak kesan? Cepat gila!
-Kerana bila anda kemam aje, terus masuk saluran darah!
-Dari saluran darah terus ke kulit dan "dalaman wanita" anda!

*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
Kenapa bawah lidah? Sebab bawah lidah lebih cepat menyerap khasiat Sakura Candy ke dalam badan. Jadi lebih cepat nampak kesan dia betul tak? :)

Lebih elok kalau ambik satu sachet waktu pagi sebelum breakfast, dan satu sachet sebelum tidur malam. Waktu terbaik ketika perut kosong. Senang cerita letak tepi katil, bangun tido kemam Sakura Candy, nak tido malam kemam dulu baru tido.. hehe


Kandungan Beucure Sakura Candy ni:

Bahan-bahan ni memang kualiti terbaik dan terbukti untuk jadikan kulit Cerah Merah Jambu tau! Bahan-bahan ni agak mahal dipasaran tapi sangat menjadi dan kesan terbaik!! :)

Sakura Extract
Snow Lotus
Pamogrenate
Collagen
Vitamin C
Maltodextrin
Sucralose

*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
Halal dan lulus KKM ke?

Jangan risau, Beucure Sakura Candy halal dimakan kerana diperbuat oleh kilang bumiputra Muslim dan kilang tu berstatus GMP Halal. KKM pun dah dapat nombor rujukan dari mereka. Jadi kemam Sakura Candy tanpa was-was ye! 





*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers


Soalan Lazim biasa ditanya :
1) Berapa Harga Beucure Sakura Candy?
-Harga sangat berpatutan sesuai dengan Kualiti dan kesan cerah merah jambu. Harga RM150 (sm), RM160 (ss). Free postage. 

2) Kandungan kat dalam berapa?
-Ada 30 sachet khas untuk 30hari guna. Satu sachet ada 2gram Sakura Flakes. Rasanya adalah rasa sakura iaitu seperti makan gula-gula masam manis. Sedap!

3) Bila masa terbaik untuk ambil Sakura Candy ni?
sejam sebelum sarapan, malam – sebelum tidur (dengan andaian anda makan malam selewatnya 3 jam sebelum tidur agar zat aktif produk dapat diserap sistem pencernaan tanpa gangguan dari makanan2 yang belum dihadam). Utk kesan optimum, ambil semasa perut kosong. 

Minum air masak at least 2 liter sehari untuk melancarkan pembuangan toksin dan membolehkan nutrien diserap secara optimum oleh sistem dalaman badan.

4) Boleh ke diambil ketika haid/period?Boleh diambil ketika haid, ia membantu mengurangi senggugut, melaraskan kitaran hormon (bagi mereka yang hanya sesekali datang haid dalam beberapa bulan) juga melambatkan monopouse. 
5) Wanita mengandung boleh makan Sakura Candy?
Boleh ambil tapi tidak digalakkan. Lebih elok diambil selepas anda bersalin / dalam pantang.

6) Wanita berpantang selepas bersalin boleh ambil?Boleh tetapi disarakankan diambil selepas 60 hari bersalin iaitu semasa badan sudah berada dalam keadaan yg stabil. Pengambilan dalam kadar minima sahaja sudah mencukupi, iaitu 1 pagi dan 1 malam. Ia membantu mempercepatkan proses pemulihan luka selepas bersalin, mengeluarkan sisa darah nifas, memperbaiki rahim pada kedudukan asal dan mengetatkan semula vagina selain menambahkan susu ibu dan memberi tenaga.
7Lelaki boleh amalkan Sakura Candy?
BOLEH! Ia membantu mengimbangi hormon kelelakian anda selain menjauhi kanser prostat, di mana dengan pengambilan Sakura Candy ia mampu merencatkan kanser tersebut selain menguatkan sistem perkumuhan (buah pinggang) anda.
 

8) Boleh ke ambil Sakura Candy bersama ubat lain? Contoh saya ambil ubat hospital dan juga supplement dari produk yang lain.
Ya boleh ! Tapi dinasihatkan untuk 
jarakkan waktu pengambilan sekurang2nya 1 jam sebelum mengambil produk lain.

9) Berapa lama baru boleh nampak kesan lepas ambil Sakura Candy?
Semua orang nak kesan yang cepat dan pantas kan. Secara umum nya kesan bergantung pada badan masing-masing dan berbeza bagi setiap individu. Kesan boleh dilihat seawal 7 hari - 3 bulan paling lewat penggunaan. Seeloknya guna Sakura Candy ini selama 3 bulan berturut-turut untuk kesan yang optimum.

10) Adakah ianya akan menyebabkan buncit?
Untuk makluman, produk ini mempunyai ramuan untuk mengempiskan perut. Oleh itu, ia secara tidak langsung juga membantu menyelesaikan masalah buncit yang dihidapi.
11) Bagaimana pula kekerapan membuang air kecil dan besar? Adakah ia normal?
Ya, ia adalah normal kerana ia adalah sebahagian daripada proses pembuangan toksin-toksin/lendir-lendir di dalam badan.

12) Siapa yang sesuai untuk guna produk ini?
Lelaki dan wanita boleh guna produk ini. Untuk remaja seeloknya umur 15 tahun ke atas dah boleh guna Sakura Candy

*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
TESTIMONI:
*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers


*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers


*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers


*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers


*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers







SMS/Whatsapp  hantar ke 0179003962
nak harga agen/stokis? hubungi kami :)
COD area klang valley, KL, PJ, CHERAS, AMPANG,
PUCHONG, SELAYANG, GOMBAK, dan SHAH ALAM.
Poslaju ke Tempat Lain

DIJAMIN ORIGINAL KERANA KAMI SEDIA MENGHANTAR SERTA MEMBUAT BAYARAN MASA TERIMA BARANG

Read More...

4.09.2015

Suruh Al Fathir 27 Gunung Berwarna warni

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..



Surat Al Fathir 27 - Gunung Berwarna Warni
Seperti halnya Surat Ar Rahman 19-20 yang menyebutkan fenomena alam berupa pertemuan dua lautan yang tidak bercampur; ternyata fenomena gunung berwarna-warni yang difirmankan Allah dalam Surat Al Fahir 27, pun benar adanya.
Meskipun demikian,mungkin masih banyak orang yang belum mengetahui fenomena alam yang indah berupa gunung-gunung yang berwarna-warni di Zhangye Danxia, provinsi Gansu, Cina.
Al-Qur'an telah menginformasikan fenomena alam tersebut 14 abad yang lalu.
Apakah Nabi Muhammad SAW pernah ke Cina?
Tidak pernah sama sekali.
Tiada lain tiada bukan, informasi tersebut bersumber dari wahyu Allah SWT semata,
أَلَمْ تَرَ أَنَّ اللَّهَ أَنْزَلَ مِنَ السَّمَاءِ مَاءً فَأَخْرَجْنَا بِهِ ثَمَرَاتٍ مُخْتَلِفًا أَلْوَانُهَا وَمِنَ الْجِبَالِ جُدَدٌ بِيضٌ وَحُمْرٌ مُخْتَلِفٌ أَلْوَانُهَا وَغَرَابِيبُ سُودٌ
"Tidakkah engkau melihat bahwa Allah menurunkan air dari langit lalu dengan air itu Kami hasilkan buah-buahan yang beraneka macam jenisnya.
Dan di antara gunung-gunung itu ada garis-garis putih dan merah yang BERANEKA MACAM WARNANYA dan ada (pula) yang hitam pekat."
(QS. Fathir 27)
Gunung yang terletak di China ini tampak seperti hamparan pelangi karena itu orang menyebutnya 'rainbow mountain'.
Gunung pelangi seluas 300 kilometer persegi ini merupakan bagian dari Zhangye Danxia Landform Geological Park yang terletak di provinsi Gansu, China.
Bukit dan lembahnya terdiri dari lapisan warna merah, biru, hijau zamrud, coklat, dan kuning.
Meskipun demikian, di sana tidak ditemui tumbuhan atau hewan apapun karena kondisi tanahnya yang tandus.
Fenomena alam yang menakjubkan ini merupakan contoh geomorfologi petrografi yang terbentuk karena kondisi lingkungan.
Menurut Telegraph, warna-warni perbukitan yang menakjubkan tersebut berasal dari batuan pasir merah dan mineral yang terbentuk sejak Periode Kapur, tepatnya 24 juta tahun lalu.
Gunung ini akan menampilkan pola warna yang berbeda-beda, tergantung pada kondisi cuaca dan pencahayaan matahari. Warna-warni gunung ini akan semakin kontras jika turun hujan pada hari sebelumnya.
Saat gunung ini pertama kali diketahui khalayak melalui foto yang beredar di dunia maya, banyak yang beranggapan kalau pola pelanginya merupakan hasil rekayasa komputer. Tetapi sekarang Zhangye Danxia Park menjadi salah satu objek wisata paling dicari di China.
SubhanAllah.
MahaBenar Allah dengan segala firman-Nya.

Read More...

BloggerTalk : 5 Perkara Menarik Tentang Negeri Mizzseven(Kedah)

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..



Okay minggu ni punya sagmen iaitu 5 perkara menarik tentang negeri Kedah Darul Aman ni ialah


1) Kami ada padi digelar negeri jelapang padi dan kami pengular beras untuk negara..


2) Kami ada Pulau Langkawi pulau peraniginan yang cantik dan menarik kat situ gak ada makam Mahsuri.. Pulau Langkawi jugak pulau bebas cukai 


dan ada sky bridge yang tertinggi di Malaysia dan ke 3 tertinggi di asia 


3) kami ada satu makanan yang sangat popular di sini iaitu bihun sup utara sedap kot memang terangkat disediakan dengan sambal cili kering tu yang buat dia terangkat.. Tapi kat kawasan Nora duduk ni ada satu lagi bihun sup iaitu Bihun Sup Puaka perhhh Allah sedap kot 


Bihun Sup Utara 


Bihun Sup Puaka 

4) ada sesuatu yang tak boleh diceritakan dia sini sorry okay 


5 Kami ada gunung Jerai yang kat atasnya ada hotel yang bergitu cantik sekali 



Okay sampai di sinilah okay nak ping entry kat group whatsapp.. 


Read More...

4.04.2015

BloggerTalk : 10 Fakta Menarik Tentang Diri Saya

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..



Perbincangan dalan group Whatsapp dan segmen ni dah lama tak tahu la masih berlansung ke tidak.. Sorrylah memang sibuk kot bulan ni dan jarang pegang handphone pegang pyn waktu malam dah selasai kerja baru boleh mengadap blog dan yang lain lain..

Okay ini 10 fakta menarik tentang diri aku


1) Aku ni tak la boros sangat aku ni boleh dikatakan bukan kedekut tapi fikir duit yang ada tu simpan dan guna bila ada kecemasan je.. Aku ni bukan macam perempuan lain yang tengok ni nak tengok nu nak tak aku ni mak aku beli aku pakai dan ada la sehelai baju yang aku beli just sehalai sahaja yang aku beli selama aku hidup mak aku je yang beli aku terima je apa yang mak aku belikan pakai hinggan buruk dan buang atau bakar huhu..

2) Aku ni peminat Anime dan manga yang pasti aku ni dah besara dari dunia tu sebab mak kata yang nak kahwin kena stpo tengok anime n stop baca manga dan pekara nilah yang saya paling susah nak tinggal sekali pun mak kata macam tu hehe rasa macam ditarik satu dunia dalam hidup aku sedih kot.. Sakit tuhnya disini hehehehe

3) Aku ni tak memilih pun apa yang ada dekat mata aku aku sebat je tapi kena pasti yang tu aku punya la hehe keculi makan aku alahan dengan banyak benda tau dari seafood ke makanan yang aku sendiri tak boleh makan..

4) Aku ni tak suka drama melayu aku suka drama dari negara luar dan suka tengok movie dan mengkajinya apa yang ada dalam sesuatu drama dan movie tu..

5) ini fakta ke 5 yang menarik tentang diri aku

 Image result for call of duty advanced warfare





Ala setakat COC(Clash of Clan) tu apa la sangat Bukan setakat Call of Duty aku main banyak lagi game yang aku main dan sampai aku rasa muak dan aku bersara dari dunia game ni


6) Aku peminat lagu ni


lagu apakah ini?? Ini lagu Two Steps From Hell memang memjadi follower lagi ni 



7)Aku ni pencinta buku aku ni sememangnya nerd gamers aku tak macam perempuan lain okay yang suka novel yang merapu dan peraka peraka yang membosankan tapi yang penting aku pandai masak hehe 

8) Buku yang aku minat ialah bukan novel atau sewaktu denganya okay aku minat buka konperasi dan buku tentang ilmu macam macam jenis buku aku dah baca dan yang menarik sekali ialah tentang dajjal dan yakjuj makjuj huhu

9) -

10)- 

Sorry setakat 8 je yang boleh bagi 
Read More...