5.25.2015

testing

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..

testing gambar guna smartphone agak payah sebenarnya tapi kita cuba sampai boleh hehehe dan hasilnya memang berbaloi hehehe 
Read More...

5.22.2015

Okay dah tak tahu nak update apa

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..

Sejak laptop rosak dah tak tahu nak update apa segala yang dah ditulis dalam laptop tu termasuk novel Mizz yang panjang berjela tu wahhhhhhhh rasa down sebab dah berbulan jugak la Mizz tulis novel tu mintak la laptop tu okay sambung esok okay nak pi kupas ketang nak buat jejari kentang hihihih father oder hohoh
Read More...

5.19.2015

nampaknya kana

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..

Huhu laptop yang Mizz guna tu dah tak boleh pakai dah totel rosak dan mak abah Mizz dah bagi kata putus yang Mizz kena tunggu adik Mizz tu balik pastu suruh dia tengokkan arghhhh tekanan sebab laptop tu dah lama dah 7 tahun kot rasanya dah banyak fungsi dia yang banyak rosak dan tak boleh guna dah lagi harapan Mizz ni supaya mak n abah Mizz ni bagi Mizz beli laptop baru bukanlah baru sangat 2hand pun jadilah huhuh ingat nak dapat laptop baru teringin sangat sangat sebab nak update blog senang nak buat review senang nak nak tulis pasal ads pun senang susah la kalau tak ada laptop ni nak blogwalking pun susah nak komen kat blog orang pun susah hmmmmm harap laptop lama ni kembali berfungsi dengan baik  dan harap adik Mizz dapat perbaikinya..
Read More...

5.12.2015

Saya Rasa Saya Perlukan???

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..

Mizz rasa kan Mizz perlukan sebuah laptop yang baru untuk mengantikan yang lama ini sebab yang lama ni dah uzur dan selalu buat hal sampai kadang kadang rasa macam nak hempuk je laptop ni sebab selalu kalau panas je padam dan apa yang paling geramnya ialah tak boleh langsung tengok video kalau tengok je dia akan padam dan yang buat hati ni tambah sakit kalau buka balik selalu tak boleh pastu bila download apa apa pun macam movie ke game ke memang tak boleh buka tu yang sakit sangat hati ni almaklum la laptop ni dak 6 tahun digunakan sampai ke tangan Mizz ni pun dah 3 hand.. Dah hampai 2 tahun Mizz guna laptop ni rasa nak beli baru tapi tak ada duit dan laptop pun mahal harganya kalau kalaulah ada yang nak sponser pun apa salahnya boleh buat review tentang laptop yang Mizz guna huhu.. Mizz tak kesah sangat pun kalau laptop tu 2 hand sekalipun asal dalam keadaan baik dan tak menyakitkan hati Mizz tak apa la Mizz boleh terima sebab Mizz ni tak la memilih pun asal ada dan boleh berfungsi dengan baik tu dah cukup bagi Mizz 

Image result for laptop acer aspire 4552

Ni la laptop yang Mizz pakai sekarang ni

Kalau boleh nak notbook pun jadilah sebab boleh tengok video tu cukuplah..
Read More...

5.04.2015

SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..

Catwalk_Next_Top_Model

klik here for join
Read More...

Segmen Cash RM 500 by akupenghibur.com

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..




{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :
RM50 Cash x 10 pemenang

Mula : 3 Mei 2015 | Tamat :17 Mei 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

2. Follow blog :


3. Like Fanpage :


4. Follow instagram :
@acik21, @sayidah napisah, @norazilah72



** idea segmen mudah ini dikreditkan pada mialiana.com
Read More...