About Me

Okay sebelum tu Assalamulaikum semua

sekarang ni saya nak bagi tahu tentang saya(macam zaman dulu dulu la buat biodata)


Biodata Saya


Ni la saya Norasyimah Saifullah 


Nama saya mungkin korang dah tahu iaitu Norasyimah Binti Saifullah,Ayah saya Saifullah Bin Shamsuddin, Mak saya Akbari Bee Binti Badru Duja Khan(saya beketurunan India Khan) Mak saya tahun ni 51 dan ayah saya 52 tahun saya sayang sangat permata yang Allah bagi kat saya ni saya ada 5 adik beradik saya yang ketiga Yang sulung ialah Azizullah Bin Saifullah(29 tahun) Taken By Normazaini Mad Nor, yang kedua Ialah kakak saya Norasyikin Binti Saifullah(27 tahun) Taken By Her Boyfriend dan yang ke tiga ialah saya Norasyimah Binti Saifullah(23 tahun) Single, Keempat Ialah adik lelaki saya ialah Nasrullah Bin Saifullah(22 tahun)(boleh dikatakan adik kembar saya).He Have Girlfriend, kelima Ialah Adik perempuan saya ialah Noor Afifah Binti Saifullah(18 Tahun) Single. Okay dah cerita pasal keluarga saya sekarang ni cerita pasal kenapa saya buat blog ni... Saya buat blog ni saja je sebab nak mengisi masa lapang dan terikut ikut orang dah lama saya buat blog ni sejak 2009 la waktu saya tengok dekat satu majalah PC about blog so saya pun berminat nak buat tapi tak reti nak buat so saya pun cari la orang untuk ajar saya buat blog ni so saya berjumpa la dengan Sam kawan saya dia la ajar saya buat blog.. Lama lama saya berkawan dengan dia, dia tertarik dengan islam dan memeluk islam pada tahun lepas, sebelum tu dia pergi ke Mesir untuk belajar pasal Islam dan Allah.. Dia diislamkan pada tahun 2012.. Tapi Allah lebih sayangkan dia, dia dipanggil Allah pada 26 Ramadhan tahun lalu.. Nama Islam dia ialah Muhammad Ramadhan Bin Abdul Rahman.. Semoga Arwah ditempatkan dengan orang beriman Amin.. Dah la cerita pasal Ramadhan ni.. Okay sebenarnya saya ni penggemar Anime. Banyak Anime yang saya dah tengok terlalu banyak sampai saya pun boleh berbahasa jepun sikit sikit first saya suka Naruto dan One Piece,Detective Conan Dan banyak lagi..... Sorry bagi peminat Kpop saya tak minat Kpop Justin Bieber One Direction dan banyak lagi la dan termasuklah JPop
tapi saya minat lagi Two Steps From Hell.
Dah la okay..
Saya ni penggemar roti apa saja jenis roti saya makan saya jugak penggmar susu panas dan bercoklat selain itu saya suka sangat makan nasi goreng yang mak saya masak..
minum pulak saya suka ice lemon tea tanpa gula saya jugak suka minum air kosong.
Saya teringin nak ke Mekkah nak buat haji lepas tu nak ke Jepun sebab saya ni minat sangat dengan Jepun saya pun tak tahu kenapa saya ni minat sangat dengan Jepun ni saya pun kat tahu tapi bukan sebab anime yang saya minat Jepun... Saya buat blog ni suka suka je saya tak tahu pulak boleh buat orang jadi terkenal..




No comments:

Post a Comment


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.