hello

Hello Assalamulaikum apa kabar semua follower Admin semua dah makan belum??? hari ni admin nak citer sikit pasal sesuatu pasal lelaki ciri ciri lelaki yang admin suka : 



  1. admin suka lelaki yang tak merokok 
  2. admin suka lelaki yang solat nak pandai baca Al-Quran
  3. admin nak kalau boleh lelaki tu berduit dan good looking ( tak kaya dan good looking pun tak apa asal hormat admin itu dah cukup.)
  4. admin nak lelaki tu hormat mak n ayah admin dan org tua  
dan admin akan setia pada dia hingga akhir nyawa admin 










Nota Tapak Kaki : admin nak lelaki tu setia pada admin tu dah cukup . ^_^


0 Comments