6.02.2012

Kejam

Seorang pelajar di USA telah membunuh dan makan teman sebiliknya tanpa sebab-sebab yang diketahui. Memang gila dan jenayah yang kejam!Alexander Kinyua, 21, dituduh melakukan pembunuhan kejamkelas pertama ke atas Kujoe Bonsafo Agyei-Kodie itu tanpa motif jelas oleh mahkamah pada Rabu lalu.
Dalam perkembangan terbaru, polis antarabangsa (Interpol) kini turut memburu bintang pornografi warga Kanada selepas disyaki merakamkan perbuatan kejam membunuh dan mengerat mayat rakannya.
Minggu lalu, seorang pemuda di Miami ditembak mati oleh pihak berkuasa selepas dia dilihat menggigit muka seorang lelaki yang hidup gelandangan secara tiba-tiba.
Melayukini.net – Akibat tiadanya pegangan agama dan percaya kepada hari akhirat, inilah akibatnya. Manusia bertindak menggunakan akal fikiran dan berlaku kejam sesama manusia. Satu tragedi yang tidak boleh dipandang enteng oleh kerajaan USA.

No comments:

Post a Comment


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.