lawak lawak

ASSALAMULAIKUM, HELLO MY READERS


MYSPACE : Kami musuh anda wahai Facebook!
TWITTER : Takpe Facebook, aku back-up kau..
GOOGLE : DIAMMM!! Aku ada semuanya.
MOZILA : Eh, tanpa aku, korang tidak boleh diakses.
IE : Wei Mozilla, sendrik mau ingat ha…gua kan ada..!
MOZILA : Lu pehal? Kacau line orang jer!
IE : Lu dulu la mamat, mengaku lu sorang jer boleh akses pada diaorang tadi!!
INTERNET : Sudah!!! … jangan gaduh-gaduh ! Kalau aku takde, korang lagi la takde..! Power tak aku?
FACEBOOK : Hmmm, akulah yang paling ramai di kunjungi. Jadi gua yang terbaekkkkk..!!!
YAHOO : Facebook, jangan riyak. Kalau aku takde, mana boleh buat email!
GOOGLE : Yahoo, Gua kan boleh buat email gak!
MAXIS, CELCOM, TMNET : (serentak) Ehem! Lu org ingat kami ni kayu?
TNB : Diamlah korang, nanti aku matikan elektrik.. baru korang tau siapa paling power
buahahaha xD

0 Comments