Gambar Pernikahan Abby Abadi Dengan Farhan

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PERMURAH LAGI MAHA PENYAYANG, ASSALAMULAIKUM HELLO

Gambar Pernikahan Abby Abadi Dengan Farhan

Gambar Pernikahan Abby Abadi Dengan Farhan - Gambar Pernikahan Abby Abadi Dengan Farhan – Selepas lima tahun bergelar janda, akhirnya pelakon, Abby Abadi telah bertemu jodoh dan berkahwin buat kali kedua baru-baru ini bersama jejaka pilihannya.
Berita itu sedikit sebanyak mengejutkan dunia hiburan tanah air kerana tiada sebarang desas-desus bahawa aktress tersebut bakal berkahwin lagi.
Gambar Pernikahan Abby Abadi Dengan Farhan
Gambar Pernikahan Abby Abadi Dengan Farhan
Abby dan Farhan selamat diijabkabulkan pada 9 Julai lalu dan khabarnya majlis tersebut diadakan di Thailand. Apabila melihat gambar perkahwinan yang dimuat naik oleh Abby menerusi laman Instagramnya, nyata majlis pernikahan mereka sudah dirangcang rapi.
Di sini, MyArtis.My ingin mengucapkan tahniah dan selamat pengantin baru buat Abby Abadi dan Farhan. Semoga penyatuan dua hati ini sebagai suami isteri akan kekal bahagia hingga ke akhir hayat. 3 Comments

 1. Syukur! Abby mendapat jodoh akhirnya. Tahniah untuk Abby dan Farhan. Moga berkekalan ke anak cucu.....

  ReplyDelete
 2. Walaupun sebelum ini saya agak kurang bersetuju dengan isu nie...
  tapi setelah mengkaji blog awak terutamanya pos nie..
  saya semakin yakin... idea awak ada benarnya... terima kasih...  Also visit my page ... Rahsia Hebat Diranjang

  ReplyDelete


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.