Dunia Sudah Nazak by Saifu Nang (part 2)

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..Iklan seperti ini semakin menjadi-jadi. Lebih biadab lagi apabila ia sengaja ditampal merata-rata di setiap posting page yang berunsurkan Islam. 

Sebelum ini kami pernah dedahkan adanya page video lucah yang menggunakan akaun bernama 'MAT KEDAH' berleluasa memuat naik berpuluh-puluh video lucah MELAYU berbagai aksi setiap sehari tanpa ada siapa peduli... Alhamdulillah kini dah di tutup walaupun bercambar akaun lain yang meneruskan aktiviti negetif itu.

Kalau macam ni punya iklan terang-terangan, maka zina bukan lagi berselindung sifatnya, malah siap diiklankan lagi... Berdasarkan hadis akhir zaman di mana ketika itu manusia melakukan zina secara terang terangan, tanpa segan silu malah berbangga bangga pula... memang sungguh ianya telah pun berlaku.

Ya ... kita memang sudah di akhir zaman. Memang sudah nazak sangat dunia ni.. Islam di Malaysia yang dikatakan negara Islam pun sudah tak selamat lagi.

Ada sesiapa dari telco, telekom, maxis, Digi atau pihak berkuasa PDRM, Suruhanjaya Keselamatan Multimedia atau siapa sahaja yang boleh bantu mengesan mereka ini melalui talian telefon atau internet.?

Kurang hajar benar dan agak kebal nampaknya. Berkali-kali kami banned, namun ia tetap muncul juga.

Boleh sesiapa yang mengenali mana-mana pihak berkuasa seperti di atas tolong foward mesej ini untuk tindakan lanjut.

WARGA PRIHATIN

P/S:

Untuk semua pembaca yang telah membaca iklan seperti ini dari akaun yang tersebut, sila ambil maklum bahawa seorang pembaca telah tampil untuk memberi pencerahan mengenai gambar profail yang digunakan seperti berikut,

Khairul Rizal Osman :
Salam semua, gambar ini gambar curi. Ianya milik rakan FB saya Hani Abdul Zabar.

Semuga maklumat dari beliau ini mampu menjelaskan sesuatu. Wallahuaklam.
Dari Saifu Nang official Facebook 

0 Comments