2.19.2016

USTAZ KAZIM STABIL

BISMIIlAHIRAHMANIRAHIM ASSALAMULAIKUM..

DARI SINAR HARIAN

Ustaz Kazim stabil, otot di bahagian jantung luka


KOTA BHARU - Pendakwah terkenal, Datuk Mohd Kazim Elias kini ditempatkan di wad CCU Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) Kubang Kerian dan dilaporkan dalam keadaan stabil.

Pegawai Khas Mohd. Kazim, Rafi Rahman berkata,  setakat ini doktor mengesahkan terdapat otot di bahagian jantung beliau mengalami luka.

"Pihak hospital masih menjalankan diagnosis lanjut bagi mengetahui punca sebenar.

"Beliau (Ustaz Kazim) sudah sedar pagi tadi dan boleh bercakap dengan jelas berbanding dengan keadaannya malam tadi namun masih dalam keadaan keletihan dan memerlukan banyak rehat" katanya kepada Sinar Harian.

Dalam kejadian malam tadi, Ustaz Kazim yang hanya sempat menyampaikan ceramah kira-kira tujuh minit di Pertubuhan Peladang Kawasan (PPK) Sri Gunong, Bachok sebelum dikejarkan ke Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) Kubang Kerian.
ALHAMDULILLAH.. BEREHATLAH USTAZ 
No comments:

Post a Comment


Disclaimer : This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not Involve any other parties.The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog. Any action without permission is strictly prohibited.